Aakku Cina Cable Aluminium Foil Mylar Tape pikeun Cable Shielding pabrik jeung suppliers |HIJI DUNYA

Aluminium Foil Mylar pita pikeun Cable Shielding


  • Sarat pamayaranT/T, L/C, D/P, jsb.
  • Waktos pangiriman20 poé
  • Tempat AsalnaCina
  • Palabuhan LoadingShanghai, Cina
  • BalanjaKu laut
  • Kode HS7607200000
  • BungkusanKarton atawa kotak kai, 50kg / pak atawa nurutkeun sarat klien urang
  • Rincian produk

    FAQ

    Bubuka produk

    The aluminium foil mylar tape diwangun ku aluminium foil jeung mylar tape.Produk ieu tiasa nyayogikeun liputan pelindung anu luhur, ngajantenkeun sinyal pangiriman langkung saé tina gangguan éléktromagnétik, sareng ngirangan atenuasi sinyal nalika pangiriman data, supados sinyal dikirimkeun langkung aman, sareng kinerja listrik kabel sacara efektif ningkat.

    Urang bisa nyadiakeun single-sided aluminium foil mylar tape na dua kali sided aluminium foil mylar tape.Dua sisi diwangun ku pita mylar di tengah sareng lapisan aluminium foil dina saban gigir.Aluminium ganda-lapisan maénkeun peran pantulan jeung nyerep dua sinyal, sarta miboga éfék shielding hadé.

    Pita pmylar aluminium foil kami ngagaduhan ciri anu mulus, datar, permukaan seragam, teu aya najis, teu aya kedutan, teu aya bintik, kakuatan tensile tinggi, kinerja shielding anu saé, résistansi cai anu saé, sareng kakuatan diéléktrik anu luhur.
    Warna tina dua kali sided aluminium foil mylar tape nyaeta alam, nu single-sided tiasa alam, biru atawa kelir séjén diperlukeun ku konsumén.

    Aplikasi

    Ieu utamana dipaké dina kabel komunikasi, kabel kontrol, kabel data, kabel coaxial, kabel transmisi sinyal frékuénsi luhur sarta sagala rupa kabel éléktronik lianna, nu palys peran pasangan cores shielding lapisan, konduktor luar shielding lapisan atawa sakabéh lapisan shielding.

    Parameter Téknis

    Single-sided aluminium foil pita mylar

    ketebalan nominaltinaaluminium foil pita mylar (μm)

    Struktur komposit

    ketebalan nominal tinaaluminium foil (μm)

    Ketebalan nominal pilem PET(μm)

    25

    AL+PET

    7

    15

    25

    9

    12

    27

    9

    15

    27

    12

    12

    30

    9

    19

    30

    12

    15

    35

    9

    23

    38

    9

    25

    38

    12

    23

    40

    12

    25

    40

    25

    12

    50

    15

    30

    50

    20

    25

    50

    25

    23

    55

    40

    12

    60

    25

    30

    60

    30

    25

    65

    40

    23

    65

    43

    20

    65

    50

    12

    70

    45

    23

    70

    50

    15

    Catetan: Lebar jeung panjang tina aluminium foil pita mylar bisa disadiakeun nurutkeun customer'requirements.

    Dua sisi aluminium foil pita mylar

    ketebalan nominaltinaaluminium foil pita mylar(μm)

    Struktur komposit

    Ketebalan nominal aluminium foil di sisi A(μm)

    Ketebalan nominal pilem PET(μm)

    Ketebalan nominal tina aluminium foil di sisiB(μm)

    30

    AL+PET+AL

    6

    15

    6

    32

    7

    12

    7

    35

    9

    12

    9

    38

    9

    15

    9

    42

    9

    19

    9

    46

    9

    23

    9

    50

    9

    25

    9

    60

    15

    25

    15

    65

    20

    19

    20

    75

    25

    19

    25

    Catetan: Lebar sareng panjang pita aluminium foil mylar tiasa disayogikeun dumasar kana syarat palanggan

    Barang

    Nilai

    Kakuatan tegangan (MPa)

    ≥45

    Elongasi putus (%)

    ≥5

    Kakuatan kulit (N/cm)

    ≥2.6

    kakuatan diéléktrik

    Single-sided aluminium foil pita mylar

    0.5kV dc, 1 mnt, euweuh ngarecahna

    Dua sisi aluminium foil pita mylar

    1kV dc, 1 mnt, euweuh ngarecahna

    Métode Panyimpenan

    1) The aluminium foil mylar tape kudu disimpen dina gudang nu beresih, garing, atmosfir non-corrosive sarta nyegah hujan jeung salju ti intruding.
    2) gudang kudu ventilated tur tiis, ulah sinar panonpoé langsung, suhu luhur, kalembaban beurat, jeung sajabana, pikeun nyegah produk nonjol, oksidasi jeung masalah sejenna;
    3) The aluminium foil mylar tape kedah ulah aya karuksakan gaya éksternal kayaning polusi jeung gaya mékanis;
    4) The aluminium foil mylar tape teu bisa disimpen dina hawa kabuka, tapi tarp a kudu dipaké nalika eta kudu disimpen dina hawa kabuka pikeun waktu anu singget;
    5) produk bulistir teu diwenangkeun pikeun ditempatkeun langsung dina taneuh, sarta handap kudu padded kalawan kuadrat kai.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Dupi urang didatangan perusahaan anjeun?
    A: kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun nganjang ka pabrik kami.

    Q2: Sabaraha lami abdi tiasa nampi cutatan?
    A: Urang biasana cutatan dina 24 jam pikeun bahan kabel normal sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.

    Q3: Naon istilah anjeun packing?
    A: kendang kai, Usuk lapis, kotak kai, karton keur pilihan, gumantung kana bahan béda atawa sarat klien urang.

    Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T, L / C, D / P, jsb Urang bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

    Q5: Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Anjeun tiasa milih anu mana anu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

    Q6: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7: Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Sampel pikeun tés anjeun sayogi, Mangga ngahubungi penjualan kami pikeun nerapkeun sampel gratis.

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Q9: Naha anjeun nyayogikeun sadaya bahan kabel dumasar kana kabel anu kami hasilkeun?
    A: Sumuhun, urang tiasa.Kami gaduh teknisi dina téknologi produksi anu kalibet dina nganalisa struktur kabel supados daptar sadaya bahan anu anjeun peryogikeun.

    Q10: Naon prinsip bisnis anjeun?
    A: Ngahijikeun sumberdaya.Ngabantosan para nasabah milih bahan anu PALING cocog, ngahémat biaya sareng ningkatkeun kualitas.
    Kauntungan leutik tapi omzet gancang: Ngabantosan kabel para nasabah janten langkung kompetitif di pasar sareng berkembang gancang.

    Q1: Dupi urang didatangan perusahaan anjeun?
    A: kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun nganjang ka pabrik kami.

    Q2: Sabaraha lami abdi tiasa nampi cutatan?
    A: Urang biasana cutatan dina 24 jam pikeun bahan kabel normal sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.

    Q3: Naon istilah anjeun packing?
    A: kendang kai, Usuk lapis, kotak kai, karton keur pilihan, gumantung kana bahan béda atawa sarat klien urang.

    Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T, L / C, D / P, jsb Urang bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

    Q5: Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Anjeun tiasa milih anu mana anu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

    Q6: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7: Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Sampel pikeun tés anjeun sayogi, Mangga ngahubungi penjualan kami pikeun nerapkeun sampel gratis.

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Q9: Naha anjeun nyayogikeun sadaya bahan kabel dumasar kana kabel anu kami hasilkeun?
    A: Sumuhun, urang tiasa.Kami gaduh teknisi dina téknologi produksi anu kalibet dina nganalisa struktur kabel supados daptar sadaya bahan anu anjeun peryogikeun.

    Q10: Naon prinsip bisnis anjeun?
    A: Ngahijikeun sumberdaya.Ngabantosan para nasabah milih bahan anu PALING cocog, ngahémat biaya sareng ningkatkeun kualitas.
    Kauntungan leutik tapi omzet gancang: Ngabantosan kabel para nasabah janten langkung kompetitif di pasar sareng berkembang gancang.