Aakku Cina Cable Polybutylene Terephthalate (PBT) pikeun pabrik palapis sekundér jeung suppliers |HIJI DUNYA

Polybutylene Terephthalate (PBT) pikeun palapis sekundér


  • Sarat pamayaranT/T, L/C, D/P, jsb.
  • Waktos pangiriman20 poé
  • Tempat AsalnaCina
  • Palabuhan LoadingShanghai, Cina
  • BalanjaKu laut
  • Rincian produk

    FAQ

    Bubuka produk

    PBT nyaéta bodas susu, tembus kana opak, poliéster thermoplastic kristalin mibanda sipat mékanis alus teuing, sipat insulasi listrik, minyak jeung résistansi kimiawi, gampang molding jeung nyerep Uap low, jsb Ieu téh mangrupa bahan Tonjolan paling ilahar dipaké pikeun palapis sekundér optik. serat.

    Dina kabel optik komunikasi, serat optik sorangan pisan rapuh.Sanajan kakuatan mékanis tina serat optik geus ningkat sanggeus palapis primér, éta masih teu cukup pikeun sarat tina kabel, jadi palapis sekundér diperlukeun nu mangrupakeun metoda panyalindungan mékanis pangpentingna pikeun serat optik dina prosés manufaktur. kabel optik, sabab palapis teu ukur nyadiakeun panyalindungan mékanis salajengna ngalawan komprési jeung tegangan, tapi ogé nyiptakeun kaleuwihan panjang serat optik.Kusabab sipat fisik sareng kimia anu saé, PBT biasana dianggo salaku bahan ékstrusi pikeun palapis sekundér serat optik dina kabel optik luar.

    Urang bisa nyadiakeun OW-PBT6013, OW-PBT6015 jeung sasmita séjén bahan PBT pikeun palapis sekundér kabel serat optik.

    Bahan PBT kami ngagaduhan ciri-ciri ieu:
    1) stabilitas alus.shrinkage leutik, parobahan volume leutik dina pamakéan bagian, molding stabil.
    (2) kakuatan mékanis High.modulus badag, kinerja extension alus, kakuatan tensile tinggi, sarta nilai tekanan gurat casing dijieunna leuwih luhur ti standar.
    (3) Suhu defleksi panas tinggi.Kinerja deformasi termal anu saé dina kaayaan beban ageung sareng kaayaan beban leutik.
    (4) résistansi hidrolisis.Kalawan lalawanan alus teuing pikeun hidrolisis, sahingga hirup kabel optik ngaleuwihan sarat baku.
    (5) lalawanan kimiawi.résistansi kimiawi alus teuing jeung kasaluyuan alus kalawan serat némpelkeun jeung némpelkeun kabel, teu gampang corroded.

    Aplikasi

    Ieu cocog pikeun produksi palapis sekundér kabel serat optik.

    Kabel Tube Leupas
    Kabel Tube Leupas
    Kabel Tube Leupas

    OW-PBT6013

    No.

    Item nguji

    Unit

    StandardRsarat

    Nilai

    1

    Kapadetan

    g/cm3

    1.251.35

    1.31

    2

    Laju aliran ngalembereh (250 ℃, 2160g)

    g/10 mnt

    715

    12.5

    3

    eusi Uap

    %

    ≤0.05

    0.03

    4

    Nyerep cai

    %

    ≤0.5

    0.3

    5

    Kakuatan tensile dina ngahasilkeun

    MPa

    ≥50

    52.5

    Elongation dina ngahasilkeun

    %

    4.010

    4.4

    Elongation dina putus

    %

    ≥100

    326.5

    Tensilemodulus élastisitas

    MPa

    ≥2100

    2241

    6

    Flexuralmodul

    MPa

    ≥2200

    2243

    Flexuralskakuatan

    MPa

    ≥60

    76.1

    7

    Titik lebur

    210240

    216

    8

    Teu karasa Shore (HD)

    /

    ≥70

    73

    9

    Dampak Izod 23 ℃

    kJ/

    ≥5.0

    9.7

    Dampak Izod -40 ℃

    kJ/

    ≥4.0

    7.7

    10

    Koéfisién tinalinearexpansion

    (23 ℃80 ℃)

    10-4K-1

    ≤1.5

    1.4

    11

    Résistivitas volume

    Ω·cm

    ≥1.0×1014

    3.1×1016

    12

    Suhu distorsi panas (1.80MPa)

    ≥55

    58

    Suhu distorsi panas (0.45MPa)

    ≥170

    178

    13

    Hidrolisis termal

    Tensilestrength diyield

    MPa

    ≥50

    51

    Elongation dibreak

    %

    ≥10

    100

    14

    Kasaluyuan antara bahan sareng sanyawa ngeusian

    Tensilestrength diyield

    MPa

    ≥50

    51.8

    Elongation dibreak

    %

    ≥100

    139.4

    15

    Longgar tabung anti tekanan samping

    N

    ≥800

    825

    Catetan: Jenis PBT ieu mangrupikeun bahan palapis sekundér kabel optik tujuan umum.

    OW-PBT6015

    No.

    Item nguji

    Unit

    StandardRsarat

    Nilai

    1

    Kapadetan

    g/cm3

    1.251.35

    1.31

    2

    Laju aliran ngalembereh (250 ℃, 2160g)

    g/10 mnt

    715

    12.6

    3

    eusi Uap

    %

    ≤0.05

    0.03

    4

    Nyerep cai

    %

    ≤0.5

    0.3

    5

    Kakuatan tensile dina ngahasilkeun

    MPa

    ≥50

    55.1

    Elongation dina ngahasilkeun

    %

    4.010

    5.2

    Elongation dina putus

    %

    ≥100

    163

    Tensilemodulus élastisitas

    MPa

    ≥2100

    2316

    6

    Flexuralmodul

    MPa

    ≥2200

    2311

    Flexuralskakuatan

    MPa

    ≥60

    76.7

    7

    Titik lebur

    210240

    218

    8

    basisirhkasabaran (HD)

    /

    ≥70

    75

    9

    Dampak Izod 23 ℃

    kJ/

    ≥5.0

    9.4

    Dampak Izod -40 ℃

    kJ/

    ≥4.0

    7.6

    10

    Koéfisién tinalinearexpansion

    (23 ℃80 ℃)

    10-4K-1

    ≤1.5

    1.44

    11

    Résistivitas volume

    Ω·cm

    ≥1.0×1014

    4,3 × 1016

    12

    Suhu distorsi panas (1.80MPa)

    ≥55

    58

    Suhu distorsi panas (0.45MPa)

    ≥170

    174

    13

    Hidrolisis termal

    Tensilestrength diyield

    MPa

    ≥50

    54.8

    Elongation dibreak

    %

    ≥10

    48

    14

    Kasaluyuan antara bahan sareng sanyawa ngeusian

    Tensilestrength diyield

    MPa

    ≥50

    54.7

    Elongation dibreak

    %

    ≥100

    148

    15

    Longgar tabung anti tekanan samping

    N

    ≥800

    983

    Catetan: jenis ieu PBT boga résistansi tekanan tinggi, sarta cocog pikeun produksi palapis sekundér kabel mikro-optik hawa-ditiup.

    Métode Panyimpenan

    (1) Produk kedah disimpen dina gudang anu bersih, higienis, garing sareng berventilasi.
    (2) Produk kedah dijauhkeun tina bahan kimia sareng bahan korosif, henteu kedah ditumpuk sareng produk anu gampang kaduruk sareng henteu kedah caket kana sumber seuneu.
    (3) Produk kedah dijauhkeun tina sinar panonpoé langsung sareng ngahindarkeun hujan.
    (4) produk kudu dipak lengkep, ulah Uap jeung polusi.
    (5) Mangsa neundeun produk nyaéta 12 bulan dina suhu kamar ti tanggal pangiriman ti pabrik.

    Métode pakét

    1000kg polipropilén anyaman kantong bungkusan luar, dijejeran ku kantong aluminium foil;25kg kantong luar kertas kraft, dijejeran ku kantong aluminium foil.

    Eupan balik

    feedback1
    feedback2
    feedback3
    feedback5
    feedback4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Dupi urang didatangan perusahaan anjeun?
    A: kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun nganjang ka pabrik kami.

    Q2: Sabaraha lami abdi tiasa nampi cutatan?
    A: Urang biasana cutatan dina 24 jam pikeun bahan kabel normal sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.

    Q3: Naon istilah anjeun packing?
    A: kendang kai, Usuk lapis, kotak kai, karton keur pilihan, gumantung kana bahan béda atawa sarat klien urang.

    Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T, L / C, D / P, jsb Urang bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

    Q5: Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Anjeun tiasa milih anu mana anu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

    Q6: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7: Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Sampel pikeun tés anjeun sayogi, Mangga ngahubungi penjualan kami pikeun nerapkeun sampel gratis.

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Q9: Naha anjeun nyayogikeun sadaya bahan kabel dumasar kana kabel anu kami hasilkeun?
    A: Sumuhun, urang tiasa.Kami gaduh teknisi dina téknologi produksi anu kalibet dina nganalisa struktur kabel supados daptar sadaya bahan anu anjeun peryogikeun.

    Q10: Naon prinsip bisnis anjeun?
    A: Ngahijikeun sumberdaya.Ngabantosan para nasabah milih bahan anu PALING cocog, ngahémat biaya sareng ningkatkeun kualitas.
    Kauntungan leutik tapi omzet gancang: Ngabantosan kabel para nasabah janten langkung kompetitif di pasar sareng berkembang gancang.

    Q1: Dupi urang didatangan perusahaan anjeun?
    A: kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun nganjang ka pabrik kami.

    Q2: Sabaraha lami abdi tiasa nampi cutatan?
    A: Urang biasana cutatan dina 24 jam pikeun bahan kabel normal sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.

    Q3: Naon istilah anjeun packing?
    A: kendang kai, Usuk lapis, kotak kai, karton keur pilihan, gumantung kana bahan béda atawa sarat klien urang.

    Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T, L / C, D / P, jsb Urang bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

    Q5: Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Anjeun tiasa milih anu mana anu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

    Q6: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7: Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Sampel pikeun tés anjeun sayogi, Mangga ngahubungi penjualan kami pikeun nerapkeun sampel gratis.

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Q9: Naha anjeun nyayogikeun sadaya bahan kabel dumasar kana kabel anu kami hasilkeun?
    A: Sumuhun, urang tiasa.Kami gaduh teknisi dina téknologi produksi anu kalibet dina nganalisa struktur kabel supados daptar sadaya bahan anu anjeun peryogikeun.

    Q10: Naon prinsip bisnis anjeun?
    A: Ngahijikeun sumberdaya.Ngabantosan para nasabah milih bahan anu PALING cocog, ngahémat biaya sareng ningkatkeun kualitas.
    Kauntungan leutik tapi omzet gancang: Ngabantosan kabel para nasabah janten langkung kompetitif di pasar sareng berkembang gancang.