PRODUK PANAS

  • Prinsip Operasi

    Fokus kana kawat sareng résolusi kabel
    Ngabantosan ngembangkeun kabel sareng kabel gancang
    Palanggan heula
    Anjog ku téknologi paling maju

  • Tim ahli

    Kalayan teknisi urang sorangan dina téknologi produksi, ogé kerjasama sareng pusat panilitian lembaga kawat sareng kabel, kolega, pikeun ngembangkeun bahan kawat sareng kabel kalayan kinerja anu langkung saé sareng biaya anu langkung handap.

  • 100% Jaminan

    Sampel gratis kanggo tés (Teu kalebet bahan ékstrusi)
    Ngabantosan palanggan pikeun milih matéri anu pas
    Pamariksaan bahan bérés sateuacan dikintun

  • Pangiriman gancang

    Biasana, barang bakal dikirimkeun dina waktos 7 dugi ka 15 dinten saatos mastikeun konfirmasi.

Warta

  • Deliver Semi-conductive Tetoron Tapes to Mexico
    2020-12-25

    Kirimkeun Kasét Tetoron Semi-konduktif ka Méksiko

    Salaku pamundut ti nasabah ti Mexico, kami parantos nganteurkeun conto pita tetoron semi konduktif tanggal 9, Désémber sareng ayeuna sampel kasét ieu nuju kana palanggan. Kasét tetoron semi konduktif anu kami sediakan didamel tina pita tetoron, ngalangkungan semi-conductive sareng akrésif perekat, impregnated garing sareng ngabentuk, serat saatos lengkep carding, kakuatan longitudinal tinggi, résistansi alit, anu dipaké di luar konduktor kabel na inti insulasi ...

  • 3 Tons of Galvanzied Steel Tapes were Delivered to Uzbekistan
    2020-12-22

    3 Ton Kaset Baja Galvanzied Dihaturkeun ka Uzbékistan

    Tanggal 7, Désémber, 2020, kami ngintunkeun 3 ton kasét baja galvanis ka palanggan Uzbékistan kami. Palanggan sareng kami ngalaman prosés anu lancar pisan pikeun saling komunikasi sareng ngan peryogi 12 dinten pikeun mastikeun urutanna. Kusabab nasabah ngan ukur peryogi 3 ton pita baja galvanis kalebet 5 ukuran, sesah dihasilkeun pikeun panyadia mana waé. Kami ngawartoskeun ku palanggan yén sababaraha supplier henteu hoyong nungkulan aranjeunna kalayan jumlah anu alit sareng anu sanés ...

  • Deliver the Synthetic Mica Tape to Sri Lanka
    2020-12-18

    Nganteurkeun Pita Mika Sintétik ka Sri Lanka

    Sampel pita mika sintétik 0.14mm parantos dikirimkeun ka palanggan kami pikeun uji laboratorium saatos konfirmasi téknis sareng konsumén urang di Sri Lanka. Pita mika sintétik serat séksi séhat, salaku bahan kasét dina mesin keran, didamel tina fluoroflogopit salaku bahan utami, sareng dikuatkeun ku lawon serat kaca sisi, dihijikeun sareng résin silikon tahan suhu luhur, dipanggang, garing , sareng tatu dina suhu luhur, teras celah refra ...

Mitra urang

  • ALUBAR logo
  • APAR logo
  • CATEL logo
  • CBI logo
  • CONDEL logo
  • Conduspar logo
  • COVISA logo
  • ELSEWEDY logo
  • enicab logo
  • INCABLE logo
  • K-plast logo
  • Med Cables logo
  • Nexans logo
  • UTEX logo