PRODUK PANAS

  • Prinsip Operasi

    Fokus kana kawat sareng résolusi kabel
    Ngabantosan ngembangkeun kabel sareng kabel gancang
    Palanggan heula
    Anjog ku téknologi paling maju

  • Tim ahli

    Kalayan teknisi urang sorangan dina téknologi produksi, ogé damel bareng sareng pusat riset lembaga kawat sareng kabel, kolega, pikeun ngembangkeun bahan kawat sareng kabel kalayan kinerja anu langkung saé sareng biaya anu langkung handap.

  • 100% Jaminan

    Sampel gratis kanggo tés (Teu kalebet bahan ékstrusi)
    Ngabantosan palanggan pikeun milih matéri anu pas
    Pamariksaan bahan bérés sateuacan dikintun

  • Pangiriman gancang

    Biasana, barang bakal dikirimkeun dina waktos 7 dugi ka 15 dinten saatos mastikeun konfirmasi.

Warta

  • 2 Tons of Aramid Yarn were shipped to Vietnam
    2021-07-16

    2 Ton Benang Aramid dikirim ka Vietnam

    Kami resep bagikeun yén kami ngan ukur ngantunkeun 2 ton Benang Aramid ka palanggan kami ti Vietnam. Benang Aramid utamina dianggo salaku penguatan non-logam pikeun kabel optik ADSS, kabel optik luar non-logam sareng kabel optik jero rohangan. (Bungkusan Benang Armaid) Palanggan ieu mangrupikeun palanggan énggal pikeun kami. Saatos sacara saksama ngabandingkeun parameter téknis sareng harga, sareng uji sampel gratis kami nyayogikeun, kami tungtungna ngahontal kerjasama. Kuring yakin yén gawé babarengan urang kahareup bakal ...

  • The Shipping of Tin-coated Copper Stranded Wire
    2021-07-09

    Pangiriman Kawat Tambaga dilapis Timah

    Bulan ieu, Hiji bahan kabel dunya ngintunkeun kawat tembaga tinned terdampar ka Algeria. Kawat terdampar tambaga anu dilapis ku timah utamina dianggo pikeun kabel pertambangan anu terisolasi karét, kabel lemes, kabel lemes sareng kabel Kelautan salaku inti kawat konduktif, sareng dianggo salaku lapisan kabel jalangan luar kabel sareng garis sikat Kawat terdampar tambaga kaleng dilapis ku ipis lapisan dina permukaan kawat terdampar tambaga bulistir pikeun nyegah oksidasi kawat tambaga. Kami ngahasilkeun tinned ...

  • 12 Tons of Mylar Tapes were Shipped to Philippines
    2021-06-25

    12 Ton Kasét Mylar dikirimkeun ka Filipina

    Kami resep bagikeun yén kami ngan ukur ngantunkeun 12 ton kasét poliéster ka konsumén kami ti Filipina. Ieu mangrupikeun urutan pangulangan deui, pelanggan kantos mésér kasét poliéster ukuran sanés sateuacanna, aranjeunna mikawanoh kualitas produk sareng kamampuan pasokan kami pisan, kusabab urang tiasa nyayogikeun ketebalan pita poliéster anu diperyogikeun konsumén, ti 10um dugi ka 100um, ukuran naon waé tiasa disaluyukeun numutkeun sarat. Salaku tambahan, kami nawiskeun kalapa pisan ...

Mitra urang

  • ALUBAR logo
  • APAR logo
  • CATEL logo
  • CBI logo
  • CONDEL logo
  • Conduspar logo
  • COVISA logo
  • ELSEWEDY logo
  • enicab logo
  • INCABLE logo
  • K-plast logo
  • Med Cables logo
  • Nexans logo
  • UTEX logo