PRODUKTET E NXEHT

 • Parimi i funksionimit

  Përqendrohuni në rezolucionin e telave dhe kabllove
  Ndihmoni në zhvillimin e shpejtë të fabrikës së telave dhe kabllove
  Së pari konsumatori
  Duke udhëhequr nga teknologjia më e përparuar

 • Ekipi i ekspertëve

  Me teknikët tanë në teknologjinë e prodhimit, gjithashtu bashkëpunoni me qendrën kërkimore të institutit tela dhe kabllor, kolegë, për të zhvilluar tela dhe materiale kabllorë me performancë më të mirë dhe kosto më të ulët.

 • Garancitë 100%

  Mostra falas për provë (Pa përfshirë materialet e nxjerrjes)
  Ndihmoni klientin të zgjedhë materialin e duhur
  Inspektimi i materialeve të përfunduara para transportit

 • Dorëzimi i shpejtë

  Zakonisht, mallrat do të dorëzohen brenda 7 deri në 15 ditë pas konfirmimit të porosisë.

Lajme

 • 2 Tons of Aramid Yarn were shipped to Vietnam
  2021-07-16

  2 tonë fije Aramid u dërguan në Vietnam

  Ne jemi të kënaqur të ndajmë që sapo dorëzuam 2 tonë Fije Aramid tek klienti ynë nga Vietnami. Fije Aramid përdoret kryesisht si përforcim jometalik për kabllot optike ADSS, kabllot optike të jashtme jo metalike dhe kabllot optike të brendshme. (Paketimi i Fijeve Armaid) Ky klient është një klient i ri për ne. Pasi krahasuam me kujdes parametrat teknikë dhe çmimet dhe testuam mostrat falas që siguruam, më në fund arritëm një bashkëpunim. Besoj se bashkëpunimi ynë i ardhshëm do të jetë ...

 • The Shipping of Tin-coated Copper Stranded Wire
  2021-07-09

  Transportimi i telit të bllokuar të bakrit të veshur me kallaj

  Këtë muaj, një material kabllor botëror dërgoi një tjetër grup teli të bllokuar bakri të konservuar në Algjeri. Teli i bllokuar prej bakri i veshur me kallaj përdoret kryesisht për kabllot e minierave të izoluara prej gome, tela të butë, kabllo të butë dhe kabllo detare si bërthamë tela përçuese, dhe përdoret si shtresa e jashtme e kabllove e thurjes së shiritave dhe linja e furçës shtresë në sipërfaqen e telit të zhveshur të bllokuar të bakrit për të parandaluar oksidimin e telit të bakrit. Ne prodhojmë të konservuar ...

 • 12 Tons of Mylar Tapes were Shipped to Philippines
  2021-06-25

  12 ton kaseta Mylar u dërguan në Filipine

  Ne jemi të kënaqur të ndajmë se ne sapo kemi dorëzuar 12 tonë kaseta poliesteri tek klienti ynë nga Filipinet. Ky është një porosi kthimi përsëri, klienti ndonjëherë blen kaseta poliesteri me madhësi të tjera më parë, ata e njohin shumë cilësinë e produkteve tona dhe aftësinë tonë të furnizimit, sepse ne mund të furnizojmë çdo trashësi të shiritit poliestër që i nevojiten klientëve, nga 10um në 100um, çdo madhësi mund të personalizohet sipas kërkesave. Përveç kësaj, ne ofrojmë shumë konkurrues ...

PARTNERT TAN

 • ALUBAR logo
 • APAR logo
 • CATEL logo
 • CBI logo
 • CONDEL logo
 • Conduspar logo
 • COVISA logo
 • ELSEWEDY logo
 • enicab logo
 • INCABLE logo
 • K-plast logo
 • Med Cables logo
 • Nexans logo
 • UTEX logo