OTЕШКИ ПРОИЗВОДИ

 • Принцип на работа

  Фокусирајте се на резолуција на жица и кабел
  Помогнете во брз развој на фабриката за жици и кабли
  Прво клиент
  Водејќи од најнапредната технологија

 • Стручен тим

  Со наши техничари за технологија на производство, соработувајте и со истражувачки центар за жици и кабли, колеги, за развој на жица и кабелски материјали со подобри перформанси и пониски трошоци.

 • 100% гаранции

  Бесплатни примероци за испитување (не вклучувајќи материјали за истиснување)
  Помогнете му на клиентот да го избере вистинскиот материјал
  Инспекција на готови материјали пред испорака

 • Брза испорака

  Обично, стоката ќе биде испорачана во рок од 7 до 15 дена по потврдата на нарачката.

Вести

 • Deliver Semi-conductive Tetoron Tapes to Mexico
  2020-12-25

  Доставете полупроводни ленти Теторон во Мексико

  Како барање на клиентот од Мексико, ги доставивме примероците на полупроводлива теторонска лента на 9-ти декември и сега овие примероци од лента се на пат кон клиентот. Полупроводните теторон ленти што ги обезбедивме се изработени од теторонска лента, преку полупроводливо и акрилно лепило, импрегнирано суво и формирање, влакна по целосно картирање, висока надолжна цврстина, мал отпор, кои се користат во надворешната страна на кабелскиот проводник и изолационо јадро ...

 • 3 Tons of Galvanzied Steel Tapes were Delivered to Uzbekistan
  2020-12-22

  3 тони челични ленти од Галванзиед беа доставени во Узбекистан

  На 7ми декември 2020 година доставивме 3 тони ленти од галванизиран челик до нашиот клиент во Узбекистан. Клиентот и ние доживеавме многу непречен процес да комуницираме едни со други и траеше само 12 дена да ја потврдиме нарачката. Бидејќи му се потребни само 3 тони ленти од галванизиран челик на клиентот, со големина од 5, тешко е да се произведе за кој било добавувач. Од клиентот ни беше речено дека некои од добавувачите не сакаат да се справат со нив со толку мало количество и другиот ...

 • Deliver the Synthetic Mica Tape to Sri Lanka
  2020-12-18

  Доставете ја синтетичката лента за мика на Шри Ланка

  Примероците од 0,14 мм синтетичка мика лента се доставени до нашиот клиент за лабораториско тестирање по техничка потврда со нашиот клиент во Шри Ланка. Еднострана синтетичка мика-лента од ткаенина со влакна, како материјал за прицврстување во машината за прицврстување, е изработен од флуорофлогопит како главен материјал и е засилен со еднострана ткаенина од стаклени влакна, споена со силиконска смола отпорна на висока температура, , и намотајте на висока температура, а потоа пресечете го рефра ...

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

 • ALUBAR logo
 • APAR logo
 • CATEL logo
 • CBI logo
 • CONDEL logo
 • Conduspar logo
 • COVISA logo
 • ELSEWEDY logo
 • enicab logo
 • INCABLE logo
 • K-plast logo
 • Med Cables logo
 • Nexans logo
 • UTEX logo