Polybutylene Terephthalate (PBT) kanggo Coating Sekunder


  • Syarat-syarat pembayaranT/T, L/C, D/P, lsp.
  • Wektu Pangiriman20 dina
  • Panggonan AsalCina
  • Pelabuhan LoadingShanghai, China
  • PengirimanMiturut segara
  • Detail Produk

    FAQ

    Pambuka produk

    PBT minangka poliester termoplastik kristal putih susu, tembus nganti buram, kanthi sifat mekanik sing apik, sifat insulasi listrik, tahan lenga lan kimia, cetakan gampang lan panyerepan kelembapan sing kurang, lan liya-liyane. Iki minangka bahan ekstrusi sing paling umum digunakake kanggo lapisan sekunder optik. serat.

    Ing kabel optik komunikasi, serat optik dhewe banget pecah.Senajan kekuatan mechanical saka serat optik wis apik sawise nutupi utami, iku isih ora cukup kanggo syarat kabel, supaya lapisan secondary dibutuhake kang cara mechanical nglindhungi paling penting kanggo serat optik ing proses Manufaktur saka. kabel optik, amarga lapisan ora mung menehi pangayoman mechanical luwih saka komprèsi lan tension, nanging uga nggawe dawa keluwihan serat optik.Amarga sifat fisik lan kimia sing apik, PBT biasane digunakake minangka bahan ekstrusi kanggo lapisan sekunder serat optik ing kabel optik ruangan.

    Kita bisa nyedhiyakake OW-PBT6013, OW-PBT6015 lan bahan PBT liyane kanggo lapisan sekunder kabel serat optik.

    Materi PBT kita nduweni karakteristik ing ngisor iki:
    1) stabilitas apik.shrinkage cilik, owah-owahan volume cilik ing nggunakake bagean, ngecor stabil.
    (2) Kekuwatan mekanik sing dhuwur.Modulus gedhe, kinerja ekstensi apik, kekuatan tarik dhuwur, lan nilai tekanan lateral saka casing sing digawe luwih dhuwur tinimbang standar.
    (3) Suhu defleksi panas dhuwur.Kinerja deformasi termal sing apik banget ing kahanan beban gedhe lan beban cilik.
    (4) Tahan hidrolisis.Kanthi resistance banget kanggo hidrolisis, nggawe urip kabel optik ngluwihi syarat standar.
    (5) Ketahanan kimia.Resistance kimia sing apik lan kompatibilitas apik karo tempel serat lan tempel kabel, ora gampang karat.

    Aplikasi

    Cocog kanggo produksi lapisan sekunder kabel serat optik.

    Kabel Tube Loose Kab
    Kabel Tube Loose Kab
    Kabel Tube Loose Kab

    OW-PBT6013

    No.

    Item Pengujian

    Unit

    StandardRsyarat

    Nilai

    1

    Kapadhetan

    g/cm3

    1.251.35

    1.31

    2

    Laju aliran cair (250 ℃, 2160g)

    g / 10 min

    715

    12.5

    3

    isi Kelembapan

    %

    ≤0.05

    0.03

    4

    panyerepan banyu

    %

    ≤0.5

    0.3

    5

    Kekuwatan tensile ing ngasilaken

    MPa

    ≥50

    52.5

    Elongation ing ngasilaken

    %

    4.010

    4.4

    Elongation ing break

    %

    ≥100

    326.5

    Tarikmodulu elastisitas

    MPa

    ≥2100

    2241

    6

    Fleksibelmodul

    MPa

    ≥2200

    2243

    Fleksibelstrength

    MPa

    ≥60

    76.1

    7

    Titik lebur

    210240

    216

    8

    Kekerasan Pantai (HD)

    /

    ≥70

    73

    9

    Izod impact 23 ℃

    kJ/

    ≥5.0

    9.7

    Izod impact -40 ℃

    kJ/

    ≥4.0

    7.7

    10

    Koefisien sakalinearexpansion

    (23 ℃80 ℃)

    10-4K-1

    ≤1.5

    1.4

    11

    Resistivitas volume

    Ω·cm

    ≥1.0×1014

    3.1×1016

    12

    Suhu distorsi panas (1.80MPa)

    ≥55

    58

    Suhu distorsi panas (0.45MPa)

    ≥170

    178

    13

    Hidrolisis termal

    Tarikstrength ingyield

    MPa

    ≥50

    51

    Elongation ingbreak

    %

    ≥10

    100

    14

    Kompatibilitas antarane bahan lan senyawa ngisi

    Tarikstrength ingyield

    MPa

    ≥50

    51.8

    Elongation ingbreak

    %

    ≥100

    139.4

    15

    Loose tube anti tekanan samping

    N

    ≥800

    825

    Cathetan: Jinis PBT iki minangka bahan lapisan sekunder kabel optik umum.

    OW-PBT6015

    No.

    Item Pengujian

    Unit

    StandardRsyarat

    Nilai

    1

    Kapadhetan

    g/cm3

    1.251.35

    1.31

    2

    Laju aliran cair (250 ℃, 2160g)

    g / 10 min

    715

    12.6

    3

    isi Kelembapan

    %

    ≤0.05

    0.03

    4

    panyerepan banyu

    %

    ≤0.5

    0.3

    5

    Kekuwatan tensile ing ngasilaken

    MPa

    ≥50

    55.1

    Elongation ing ngasilaken

    %

    4.010

    5.2

    Elongation ing break

    %

    ≥100

    163

    Tarikmodulu elastisitas

    MPa

    ≥2100

    2316

    6

    Fleksibelmodul

    MPa

    ≥2200

    2311

    Fleksibelstrength

    MPa

    ≥60

    76.7

    7

    Titik lebur

    210240

    218

    8

    pesisirhkesling (HD)

    /

    ≥70

    75

    9

    Izod impact 23 ℃

    kJ/

    ≥5.0

    9.4

    Izod impact -40 ℃

    kJ/

    ≥4.0

    7.6

    10

    Koefisien sakalinearexpansion

    (23 ℃80 ℃)

    10-4K-1

    ≤1.5

    1.44

    11

    Resistivitas volume

    Ω·cm

    ≥1.0×1014

    4.3×1016

    12

    Suhu distorsi panas (1.80MPa)

    ≥55

    58

    Suhu distorsi panas (0.45MPa)

    ≥170

    174

    13

    Hidrolisis termal

    Tarikstrength ingyield

    MPa

    ≥50

    54.8

    Elongation ingbreak

    %

    ≥10

    48

    14

    Kompatibilitas antarane bahan lan senyawa ngisi

    Tarikstrength ingyield

    MPa

    ≥50

    54.7

    Elongation ingbreak

    %

    ≥100

    148

    15

    Loose tube anti tekanan samping

    N

    ≥800

    983

    Cathetan: Jinis PBT iki nduweni resistensi tekanan dhuwur, lan cocok kanggo produksi lapisan sekunder kabel mikro-optik sing ditiup udara.

    Cara Panyimpenan

    (1) Produk kudu disimpen ing gudang sing resik, higienis, garing lan duwe ventilasi.
    (2) Produk kudu dijauhake saka bahan kimia lan bahan korosif, ora kudu ditumpuk karo produk sing gampang kobong lan ora cedhak karo sumber geni.
    (3) Prodhuk kudu katahan saka langsung suryo srengenge lan supaya udan.
    (4) prodhuk kudu dikempalken rampung, supaya Kelembapan lan polusi.
    (5) Periode panyimpenan produk yaiku 12 wulan ing suhu kamar wiwit tanggal pangiriman saka pabrik.

    Metode Paket

    1000kg polypropylene tas anyaman kemasan njaba, diantrekake karo tas aluminium foil;Tas njaba kertas kraft 25kg, dilapisi tas aluminium foil.

    Tanggepan

    feedback1
    feedback2
    feedback3
    feedback5
    feedback4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep rawuh lan kita bakal mimpin sampeyan ngunjungi pabrik kita.

    Q2: Sepira cepet aku bisa njaluk kutipan?
    A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam kanggo bahan kabel normal sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Drum kayu, pallet plywood, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung ing materi beda utawa syarat klien.

    Q4: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, etc. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Sampeyan bisa milih salah siji sing paling trep utawa biaya efektif kanggo sampeyan.

    Q6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

    Q7: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Sample kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kita kanggo ngetrapake sampel gratis.

    Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
    A: 1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

    Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya, kita bisa.Kita duwe teknisi babagan teknologi produksi sing melu nganalisa struktur kabel supaya bisa dhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    Q10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Integrasi sumber daya.Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.

    Q1: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep rawuh lan kita bakal mimpin sampeyan ngunjungi pabrik kita.

    Q2: Sepira cepet aku bisa njaluk kutipan?
    A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam kanggo bahan kabel normal sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Drum kayu, pallet plywood, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung ing materi beda utawa syarat klien.

    Q4: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, etc. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Sampeyan bisa milih salah siji sing paling trep utawa biaya efektif kanggo sampeyan.

    Q6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

    Q7: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Sample kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kita kanggo ngetrapake sampel gratis.

    Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
    A: 1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

    Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya, kita bisa.Kita duwe teknisi babagan teknologi produksi sing melu nganalisa struktur kabel supaya bisa dhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    Q10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Integrasi sumber daya.Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.