Plastik Dilapisi Aluminium Tape kanggo Jaket Kabel


  • Syarat-syarat pembayaranT/T, L/C, D/P, lsp.
  • Wektu Pangiriman20 dina
  • Panggonan AsalCina
  • Pelabuhan LoadingShanghai, China
  • PengirimanMiturut segara
  • Kode HS7606910000
  • KemasanKarton utawa kothak kayu, 50kg / pack utawa miturut kabutuhan klien
  • Detail Produk

    FAQ

    Pambuka produk

    Tape aluminium sing dilapisi plastik digawe saka tape aluminium calendering kanthi daktilitas sing apik minangka bahan dasar, lan dilaminasi karo lapisan plastik PE komposit siji-sisi utawa kaping pindho utawa lapisan plastik kopolimer.Bisa digunakake tanpa corrugating, utawa liwat corrugating kanggo nambah kinerja mlengkung, supaya minangka kanggo nambah keluwesan kabel / kabel optik.

    Tape aluminium sing dilapisi plastik sing diwenehake nduweni karakteristik Gamelan, warata, seragam, ora ana impurities, ora kisut, ora bintik-bintik, kekuatan tensile dhuwur, resistance banyu apik, lan kekuatan dielektrik dhuwur, etc.

    Ing tartamtu, jinis copolymer plastik ditutupi tape aluminium nduweni sifat iketan apik, lan bisa mbentuk jaminan tenan karo linear LDPE, MDPE, lan HDPE sheaths liwat embossing (utawa ora embossing), longitudinal wrapping, lan mbentuk, banjur mbentuk protèktif lengkap. lapisan.
    Pita aluminium ditutupi plastik duwe rong warna: alam lan biru.

    tape aluminium ditutupi plastik

    Aplikasi

    Utamane digunakake ing kabel komunikasi, kabel optik komunikasi ruangan, mbentuk sarung komposit karo sarung njaba, sing nduweni peran minangka kelembapan lan shielding.

    Parameter teknis

    Ketebalan nominal

    saka plastik ditutupi aluminium tape (mm)

    Ketebalan nominal

    saka tape aluminium

     (mm)

    Ketebalan nominal

    saka plastiklapisan

    (mm)

    siji-sisi

    pindho sisi

    0.16

    0.22

    0.10

    0,058

    0.21

    0.27

    0.15

    0.26

    0.32

    0.20

    Cathetan: Jembar lan dawa tape aluminium sing dilapisi plastik bisa diwenehake miturut syarat pelanggan.

    Item

    Syarat

    Kekuwatan tensile

    (MPa)

    ≥65

    Pecah elongasi

    (%)

    ≥15

    Kekuwatan kulit

    (N/cm)

    ≥6.13

    Kekuwatan sealing panas

    (N/cm)

    ≥17.5

    Kekuwatan geser

    Nalika tape aluminium bejat utawa adhesion antarane film plastik lan tape aluminium bejat, panas sealing zonebetween lapisan plastik ngirim ora gawé karusakan nyukur.

    Koefisien gesekan dinamis

    ≤0,65

    kekuatan dielektrik

    siji-sisi

    1kV dc, 1min, ora rusak

    pindho sisi

    2kV dc, 1min, ora rusak

    Alur Proses Produksi

    Cara Panyimpenan

    1) Tape aluminium sing dilapisi plastik kudu disimpen ing gudang sing resik, garing, atmosfer ora korosif lan nyegah udan lan salju saka intruding.
    2) Warehouse kudu ventilated lan kelangan, supaya suryo srengenge langsung, suhu dhuwur, asor abot, lan sapiturute, kanggo nyegah prodhuk saka bulging lan oksidasi;
    3) Tape aluminium sing dilapisi plastik kudu ngindhari karusakan njaba kayata polusi lan gaya mekanik;
    4) Tape aluminium sing dilapisi plastik ora bisa disimpen ing udara terbuka, nanging tarp kudu digunakake nalika kudu disimpen ing udhara mbukak kanggo wektu sing cendhak;
    5) Bare produk ora diijini kanggo diselehake ing lemah langsung, lan ngisor kudu empuk karo kothak kayu.

    Paket

    Tanggepan

    feedback1
    feedback2
    feedback3
    feedback5
    feedback4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep rawuh lan kita bakal mimpin sampeyan ngunjungi pabrik kita.

    Q2: Sepira cepet aku bisa njaluk kutipan?
    A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam kanggo bahan kabel normal sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Drum kayu, pallet plywood, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung ing materi beda utawa syarat klien.

    Q4: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, etc. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Sampeyan bisa milih salah siji sing paling trep utawa biaya efektif kanggo sampeyan.

    Q6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

    Q7: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Sample kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kita kanggo ngetrapake sampel gratis.

    Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
    A: 1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

    Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya, kita bisa.Kita duwe teknisi babagan teknologi produksi sing melu nganalisa struktur kabel supaya bisa dhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    Q10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Integrasi sumber daya.Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.

    Q1: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep rawuh lan kita bakal mimpin sampeyan ngunjungi pabrik kita.

    Q2: Sepira cepet aku bisa njaluk kutipan?
    A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam kanggo bahan kabel normal sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Drum kayu, pallet plywood, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung ing materi beda utawa syarat klien.

    Q4: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, etc. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Sampeyan bisa milih salah siji sing paling trep utawa biaya efektif kanggo sampeyan.

    Q6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

    Q7: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Sample kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kita kanggo ngetrapake sampel gratis.

    Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
    A: 1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

    Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya, kita bisa.Kita duwe teknisi babagan teknologi produksi sing melu nganalisa struktur kabel supaya bisa dhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    Q10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Integrasi sumber daya.Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.