PRODUK PANAS

  • Prinsip Operasi

    Fokusake resolusi kabel lan kabel
    Ngewangi pangembangan pabrik kabel lan kabel kanthi cepet
    Pelanggan dhisik
    Mimpin teknologi paling canggih

  • Tim Ahli

    Kanthi teknisi kita dhewe babagan teknologi produksi, uga kerja sama karo pusat riset lembaga kabel lan kabel, kolega, kanggo ngembangake bahan kawat lan kabel kanthi kinerja sing luwih apik lan biaya sing luwih murah.

  • 100% Garansi

    Sampel gratis kanggo tes (Ora kalebu bahan ekstrusi)
    Mbantu pelanggan kanggo milih bahan sing pas
    Inspeksi bahan rampung sadurunge dikirim

  • Pangiriman Cepet

    Biasane, barang bakal dikirim sajrone 7 nganti 15 dina sawise konfirmasi pesanan.

Warta

  • 2 Tons of Aramid Yarn were shipped to Vietnam
    2021-07-16

    2 Benang Aramid dikirim menyang Vietnam

    We seneng nuduhake manawa mung ngirim 2 ton Benang Aramid menyang pelanggan saka Vietnam. Benang Aramid umume digunakake minangka penguat non-logam kanggo kabel optik ADSS, kabel optik ruangan non-logam lan kabel optik njero ruangan. (Kemasan Benang Armaid) Pelanggan iki minangka pelanggan anyar kanggo kita. Sawise mbandhingake paramèter lan rega teknis kanthi tliti, lan nyoba conto gratis sing disedhiyakake, pungkasane kita kerja sama. Aku percaya manawa kerja sama mbesuk yaiku ...

  • The Shipping of Tin-coated Copper Stranded Wire
    2021-07-09

    Pangiriman Kawat Tembaga sing dilapisi timah

    Ing wulan iki, Siji materi kabel donya ngirim kabel kabel tembaga tinned liyane menyang Algeria. Kawat tembaga sing dilapisi timah biasane digunakake kanggo kabel penambangan terisolasi karet, kabel alus, kabel alus lan kabel Laut minangka inti kawat konduktif, lan digunakake minangka lapisan jalinan perisai njaba kabel lan garis sikat Kawat terdampar tembaga sing dilapisi ditutupi kanthi tipis lapisan ing sisih ndhuwur kawat terdampar tembaga gundul kanggo nyegah oksidasi kabel tembaga. Kita ngasilake ...

  • 12 Tons of Mylar Tapes were Shipped to Philippines
    2021-06-25

    12 Ton Kaset Mylar Dikirim menyang Filipina

    We seneng nuduhake manawa mung ngirim 12 ton kaset poliester menyang pelanggan saka Filipina. Iki minangka pesanan bali maneh, pelanggan nate tuku kaset poliester ukuran liyane sadurunge, dheweke ngakoni kualitas produk lan kemampuan pasokan kita, amarga kita bisa menehi ketebalan pita poliester sing dibutuhake para pelanggan, wiwit 10 nganti 100um, ukuran apa wae bisa disesuaikan miturut syarat. Kajaba iku, kita nawakake kompetitif ...

MITRA KITA

  • ALUBAR logo
  • APAR logo
  • CATEL logo
  • CBI logo
  • CONDEL logo
  • Conduspar logo
  • COVISA logo
  • ELSEWEDY logo
  • enicab logo
  • INCABLE logo
  • K-plast logo
  • Med Cables logo
  • Nexans logo
  • UTEX logo