PRODUK PANAS

  • Prinsip Operasi

    Fokusake resolusi kabel lan kabel
    Mbantu pembangunan kabel lan kabel kanthi cepet
    Pelanggan dhisik
    Mimpin teknologi paling canggih

  • Tim Ahli

    Kanthi teknisi kita dhewe babagan teknologi produksi, uga kerja sama karo pusat riset lembaga kabel lan kabel, kolega, kanggo ngembangake bahan kawat lan kabel kanthi kinerja sing luwih apik lan biaya sing luwih murah.

  • 100% Garansi

    Sampel gratis kanggo tes (Ora kalebu bahan ekstrusi)
    Mbantu pelanggan kanggo milih bahan sing pas
    Inspeksi bahan rampung sadurunge dikirim

  • Pangiriman Cepet

    Biasane, barang bakal dikirim sajrone 7 nganti 15 dina sawise konfirmasi pesanan.

Warta

  • Deliver Semi-conductive Tetoron Tapes to Mexico
    2020-12-25

    Kirim Kaset Tetoron Semi-konduktif menyang Meksiko

    Minangka panjaluk pelanggan saka Meksiko, kita wis ngirim conto tape tetoron semi konduktif tanggal 9 Desember, lan saiki sampel tape kasebut bakal kasedhiya menyang pelanggan. Kaset tetoron semi konduktif sing disedhiyakake digawe saka tape tetoron, liwat adesif semi-konduktif lan akrilik, garing lan pembentukan impregnasi, serat sawise karding lengkap, kekuatan longitudinal dhuwur, resistensi cilik, sing digunakake ing njaba konduktor kabel lan inti jampel ...

  • 3 Tons of Galvanzied Steel Tapes were Delivered to Uzbekistan
    2020-12-22

    3 Ton Kaset Baja Galvanis Dikirim menyang Uzbekistan

    Tanggal 7 Desember, 2020, kita ngirimake 3 ton pita baja galvanis menyang pelanggan Uzbekistan. Pelanggan lan kita ngalami proses sing lancar banget kanggo saling komunikasi lan butuh 12 dina kanggo konfirmasi pesenan kasebut. Amarga pelanggan mung butuh 3 ton pita baja galvanis kalebu 5 ukuran, mula angel diprodhuksi kanggo supplier apa wae. Kita dikandhani pelanggan manawa sawetara pemasok ora pengin menehi hasil karo jumlah cilik lan ...

  • Deliver the Synthetic Mica Tape to Sri Lanka
    2020-12-18

    Kirim Pita Mika Sintetis menyang Sri Lanka

    Sampel pita mika sintetik 0.14mm wis dikirim menyang pelanggan kanggo tes laboratorium sawise konfirmasi teknis karo pelanggan ing Sri Lanka. Pita mika sintetik kain serat kanthi sisi siji, minangka bahan tape ing mesin taping, digawe saka fluoroflogopite minangka bahan utama, lan dikuatake karo kain serat kaca kanthi sisih siji, diikat nganggo resin silikon tahan suhu tinggi, dipanggang, dikeringake , lan tatu ing suhu dhuwur, lan ...

MITRA KITA

  • ALUBAR logo
  • APAR logo
  • CATEL logo
  • CBI logo
  • CONDEL logo
  • Conduspar logo
  • COVISA logo
  • ELSEWEDY logo
  • enicab logo
  • INCABLE logo
  • K-plast logo
  • Med Cables logo
  • Nexans logo
  • UTEX logo