Aakku Cina Cable poliéster Film / poliéster pita / Mylar pita pabrik jeung suppliers |HIJI DUNYA

pilem poliéster / pita poliéster / pita Mylar


  • Sarat pamayaranT/T, L/C, D/P, jsb.
  • Waktos pangiriman20 poé
  • Tempat AsalnaCina
  • Palabuhan LoadingShanghai, Cina
  • BalanjaKu laut
  • Kode HS3920690000
  • BungkusanKarton atawa kotak kai, 50kg / pak atawa nurutkeun sarat klien urang
  • Rincian produk

    FAQ

    Bubuka produk

    Pita poliéster, ogé katelah pilem poliéster atanapi pita mylar, nyaéta pilem anu dilakukeun ku poliétilén terephthalate ngaliwatan peregangan.

    Polyester (PET) Tape Pad Rewinding Polyester (PET) Tape Spool Rewinding

    Poliéster (PET) Tape Pad Rewinding & Poliéster (PET) Tape Spool Rewinding

    Pita poliéster anu kami nyayogikeun ngagaduhan ciri permukaan anu mulus, teu aya kedutan, teu aya cimata, teu aya gelembung, teu aya pinholes, ketebalan seragam, kakuatan mékanis anu luhur, insulasi kuat, résistansi tusukan, résistansi gesekan, résistansi suhu luhur, bungkus lemes tanpa slip, éta mangrupa bahan pita idéal pikeun kabel / kabel serat optik.

    Urang ogé bisa nyadiakeun warna alam (transparan) atawa kelir séjén tina kasét poliéster nurutkeun sarat konsumén '.

    Single layer translucent milky white color polyester tape Single layer transparent polyester tape

    Lapisan tunggal tembus susu warna bodas pita poliéster & Lapisan tunggal pita poliéster transparan

    Aplikasi

    Pita poliéster loba dipaké dina produk kabel, utamana dina wrapping na longitudinal wrapping of cores kabel dina sagala rupa jenis kabel, kayaning kabel komunikasi, kabel kontrol, kabel data, kabel éléktronik, jeung kabel serat optik.
    Bisa ngabeungkeut cores kabel sanggeus cabling pikeun nyegah cores kabel tina loosening, sarta dina waktos anu sareng, éta ogé boga pangaruh blocking cai sarta Uap.Ogé bisa nyegah kawat tameng logam ti puncturing insulasi sarta ngabalukarkeun circuit pondok atawa tegangan ngarecahna lamun aya lapisan tameng untun logam luar cores kabel.Sarta eta bisa nyegah malapah ti scalding nu cores kabel dina suhu luhur maén peran insulasi panas nalika extruding palapah.

    Pita poliéster dina kabel
    Pita poliéster dina kabel
    Pita poliéster pikeun Cable

    Parameter Téknis

    Ketebalan nominal (μm)

    Kakuatan regangan (MPa)

    Meupeuskeun elongasi(%)

    kakuatan diéléktrik(Vac/μm)

    Titik lebur(℃)

    10

    ≥170

    ≥50

    ≥210

    ≥256

    12

    ≥170

    ≥50

    ≥208

    15

    ≥170

    ≥50

    ≥200

    19

    ≥150

    ≥80

    ≥190

    23

    ≥150

    ≥80

    ≥174

    25

    ≥150

    ≥80

    ≥170

    36

    ≥150

    ≥80

    ≥150

    50

    ≥150

    ≥80

    ≥130

    75

    ≥150

    ≥80

    ≥105

    100

    ≥150

    ≥80

    ≥90

    Catetan: Lebar jeung panjang pita poliéster bisa disadiakeun nurutkeun sarat konsumén '

    Prosés Produksi

    Métode Panyimpenan

    1) pita poliéster kudu diteundeun dina bersih, hygienic jeung garing gudang, sarta tetep jauh ti seuneu, pemanasan atawa sinar panonpoé langsung;
    2) pita poliéster kudu dibungkus ku kertas Uap-bukti atawa pilem plastik pikeun nyegah beueus;
    3) Pita poliéster kudu ditangtayungan tina tekanan beurat, ketukan jeung karuksakan mékanis séjén salila neundeun jeung transportasi.

    Poto Paket sareng Pangiriman

    Eupan balik

    feedback1
    feedback2
    feedback3
    feedback4
    feedback5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Dupi urang didatangan perusahaan anjeun?
    A: kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun nganjang ka pabrik kami.

    Q2: Sabaraha lami abdi tiasa nampi cutatan?
    A: Urang biasana cutatan dina 24 jam pikeun bahan kabel normal sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.

    Q3: Naon istilah anjeun packing?
    A: kendang kai, Usuk lapis, kotak kai, karton keur pilihan, gumantung kana bahan béda atawa sarat klien urang.

    Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T, L / C, D / P, jsb Urang bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

    Q5: Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Anjeun tiasa milih anu mana anu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

    Q6: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7: Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Sampel pikeun tés anjeun sayogi, Mangga ngahubungi penjualan kami pikeun nerapkeun sampel gratis.

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Q9: Naha anjeun nyayogikeun sadaya bahan kabel dumasar kana kabel anu kami hasilkeun?
    A: Sumuhun, urang tiasa.Kami gaduh teknisi dina téknologi produksi anu kalibet dina nganalisa struktur kabel supados daptar sadaya bahan anu anjeun peryogikeun.

    Q10: Naon prinsip bisnis anjeun?
    A: Ngahijikeun sumberdaya.Ngabantosan para nasabah milih bahan anu PALING cocog, ngahémat biaya sareng ningkatkeun kualitas.
    Kauntungan leutik tapi omzet gancang: Ngabantosan kabel para nasabah janten langkung kompetitif di pasar sareng berkembang gancang.

    Q1: Dupi urang didatangan perusahaan anjeun?
    A: kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun nganjang ka pabrik kami.

    Q2: Sabaraha lami abdi tiasa nampi cutatan?
    A: Urang biasana cutatan dina 24 jam pikeun bahan kabel normal sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.

    Q3: Naon istilah anjeun packing?
    A: kendang kai, Usuk lapis, kotak kai, karton keur pilihan, gumantung kana bahan béda atawa sarat klien urang.

    Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T, L / C, D / P, jsb Urang bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

    Q5: Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Anjeun tiasa milih anu mana anu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

    Q6: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7: Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Sampel pikeun tés anjeun sayogi, Mangga ngahubungi penjualan kami pikeun nerapkeun sampel gratis.

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Q9: Naha anjeun nyayogikeun sadaya bahan kabel dumasar kana kabel anu kami hasilkeun?
    A: Sumuhun, urang tiasa.Kami gaduh teknisi dina téknologi produksi anu kalibet dina nganalisa struktur kabel supados daptar sadaya bahan anu anjeun peryogikeun.

    Q10: Naon prinsip bisnis anjeun?
    A: Ngahijikeun sumberdaya.Ngabantosan para nasabah milih bahan anu PALING cocog, ngahémat biaya sareng ningkatkeun kualitas.
    Kauntungan leutik tapi omzet gancang: Ngabantosan kabel para nasabah janten langkung kompetitif di pasar sareng berkembang gancang.