Polyester Film / Polyester Tape / Mylar Tape


  • Syarat-syarat pembayaranT/T, L/C, D/P, lsp.
  • Wektu Pangiriman20 dina
  • Panggonan AsalCina
  • Pelabuhan LoadingShanghai, China
  • PengirimanMiturut segara
  • Kode HS3920690000
  • KemasanKarton utawa kothak kayu, 50kg / pack utawa miturut kabutuhan klien
  • Detail Produk

    FAQ

    Pambuka produk

    Pita poliester, uga dikenal minangka film poliester utawa pita mylar, yaiku film sing digawe dening polietilen terephthalate liwat peregangan.

    Polyester (PET) Tape Pad Rewinding Polyester (PET) Tape Spool Rewinding

    Poliester (PET) Tape Pad Rewinding & Polyester (PET) Tape Spool Rewinding

    Pita poliester sing diwenehake nduweni karakteristik permukaan sing alus, ora ana kerut, ora ana luh, ora ana gelembung, ora ana pinholes, ketebalan seragam, kekuatan mekanik sing dhuwur, insulasi sing kuat, tahan tusukan, tahan gesekan, tahan suhu dhuwur, bungkus alus tanpa slip, iku minangka bahan tape sing cocog kanggo kabel / kabel serat optik.

    Kita uga bisa nyedhiyani werna alam (transparan) utawa werna liyane saka kaset polyester miturut syarat pelanggan.

    Single layer translucent milky white color polyester tape Single layer transparent polyester tape

    Pita poliester warna putih susu tembus lapisan tunggal & pita poliester transparan lapisan tunggal

    Aplikasi

    Pita poliester akeh digunakake ing produk kabel, utamane ing bungkus lan bungkus longitudinal inti kabel ing macem-macem jinis kabel, kayata kabel komunikasi, kabel kontrol, kabel data, kabel elektronik, lan kabel serat optik.
    Bisa naleni inti kabel sawise kabel kanggo nyegah intine kabel saka loosening, lan ing wektu sing padha, iku uga duwe efek ngalangi banyu lan Kelembapan.Uga bisa nyegah kabel tameng logam saka puncturing jampel lan nimbulaké short circuit utawa voltase risak nalika ana lapisan tameng braid logam njaba inti kabel.Lan bisa nyegah sarung saka scalding intine kabel ing suhu dhuwur kanggo muter peran jampel panas nalika extruding sarung.

    Pita Polyester ing Kabel
    Pita Polyester ing Kabel
    Pita Polyester kanggo Kabel

    Parameter teknis

    Ketebalan nominal (μm)

    Kekuatan tarik (MPa)

    Pecah elongasi(%)

    kekuatan dielektrik(Vac/μm)

    Titik lebur(℃)

    10

    ≥170

    ≥50

    ≥210

    ≥256

    12

    ≥170

    ≥50

    ≥208

    15

    ≥170

    ≥50

    ≥200

    19

    ≥150

    ≥80

    ≥190

    23

    ≥150

    ≥80

    ≥174

    25

    ≥150

    ≥80

    ≥170

    36

    ≥150

    ≥80

    ≥150

    50

    ≥150

    ≥80

    ≥130

    75

    ≥150

    ≥80

    ≥105

    100

    ≥150

    ≥80

    ≥90

    Cathetan: Jembar lan dawa tape poliester bisa diwenehake miturut syarat pelanggan

    Proses Produksi

    Cara Panyimpenan

    1) Pita poliester kudu disimpen ing gudang sing resik, higienis lan garing, lan adoh saka geni, panas utawa sinar srengenge langsung;
    2) Pita poliester kudu dibungkus kertas tahan lembab utawa film plastik kanggo nyegah lembab;
    3) Pita poliester kudu direksa saka tekanan abot, ngalahake lan karusakan mekanik liyane sajrone panyimpenan lan transportasi.

    Foto Paket lan Pangiriman

    Tanggepan

    feedback1
    feedback2
    feedback3
    feedback4
    feedback5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep rawuh lan kita bakal mimpin sampeyan ngunjungi pabrik kita.

    Q2: Sepira cepet aku bisa njaluk kutipan?
    A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam kanggo bahan kabel normal sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Drum kayu, pallet plywood, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung ing materi beda utawa syarat klien.

    Q4: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, etc. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Sampeyan bisa milih salah siji sing paling trep utawa biaya efektif kanggo sampeyan.

    Q6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

    Q7: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Sample kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kita kanggo ngetrapake sampel gratis.

    Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
    A: 1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

    Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya, kita bisa.Kita duwe teknisi babagan teknologi produksi sing melu nganalisa struktur kabel supaya bisa dhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    Q10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Integrasi sumber daya.Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.

    Q1: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep rawuh lan kita bakal mimpin sampeyan ngunjungi pabrik kita.

    Q2: Sepira cepet aku bisa njaluk kutipan?
    A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam kanggo bahan kabel normal sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Drum kayu, pallet plywood, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung ing materi beda utawa syarat klien.

    Q4: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, etc. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Sampeyan bisa milih salah siji sing paling trep utawa biaya efektif kanggo sampeyan.

    Q6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

    Q7: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Sample kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kita kanggo ngetrapake sampel gratis.

    Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
    A: 1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

    Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya, kita bisa.Kita duwe teknisi babagan teknologi produksi sing melu nganalisa struktur kabel supaya bisa dhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    Q10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Integrasi sumber daya.Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.