Kawat Baja Fosfatisasi kanggo Penguatan Kabel Serat Optik


  • Ketentuan Pembayaran T / T, L / C, D / P, lsp.
  • Wektu Pangiriman 20 dina
  • Papan Asal Cina
  • Port of Loading Shanghai, China
  • Kiriman Liwat segara
  • Kode HS 7229909000
  • Kemasan Kardus utawa kothak kayu, 50kg / bungkus utawa miturut sarat klien
  • Detail Produk

    FAQ

    Pambuka Produk

    Kawat baja fosfatisasi kabel kabel optik digawe saka batang kawat baja karbon berkualitas tinggi liwat sawetara proses kayata gambar kasar, perawatan panas, pickling, ngumbah, fosfat, pengeringan, nggambar, lan njupuk, lsp.

    Kawat baja fosforis minangka salah sawijining komponen dhasar sing digunakake ing kabel optik komunikasi. Iki bisa nglindhungi serat optik saka mlengkung, ndhukung lan nguatake balung, sing mupangate kanggo produksi, panyimpenan lan transportasi kabel optik lan peletakan jalur kabel optik, lan nduweni kualitas kabel optik sing stabil, nyuda atenuasi sinyal lan karakteristik liyane.
    Kawat baja sing digunakake ing inti kabel optik wis nggunakake kawat baja galvanis ing jaman kepungkur kanthi kawat baja fosfatisasi, lan kualitase langsung mengaruhi umur kabel optik. Panggunaan kawat baja fosfatisasi ora bakal reaksi kimia karo pelumas kabel optik kanggo nyepetake hidrogen lan ngasilake hidrogen, sing bisa njamin komunikasi serat optik berkualitas tinggi.

    Kawat baja fosfatisasi kabel optik sing disedhiyakake nduweni ciri kaya ing ngisor iki:
    1) Lumahing alus lan resik, ora ana cacat kayata retak, slub, eri, korosi, tikungan lan bekas latu, lsp;
    2) Film fosfat iku seragam, terus, cerah lan ora tiba;
    3) Tampilane bunder kanthi ukuran stabil, kekuatan tarik dhuwur, modulus elastis gedhe, lan dawa elongasi.

    Lamaran

    Iki digunakake minangka tulangan logam pusat kabel optik komunikasi ruangan.

    Parameter Teknis

    Dhiameter nominal (mm)

    Minkekuatan tarik (N/ mm2)

    Min. bobot film fosfat (g/ m2)

    Modulus elastis (N / mm2)

    Elongasi sisa (%)

    0,80

    1770

    0,6

    ≥1,90 × 105

    ≤0.1

    1.00

    1670

    1.0

    1.20

    1670

    1.0

    1.40

    1570

    1.0

    2.00

    1470

    1.5

    Cathetan: Saliyane spesifikasi ing tabel ing ndhuwur, kita uga bisa nyedhiyakake kabel baja fosfatalisasi karo spesifikasi liyane lan kekuatan tarik sing beda-beda miturut kebutuhan pelanggan.

    Metode Panyimpenan

    1) Sampeyan kudu disimpen ing gudang sing resik, berventilasi lan garing;
    2) Lapisan ngisor situs panyimpenan produk kudu diwenehi bahan tahan lembab kanggo nyegah korosi;
    3) Sampeyan kudu dilindhungi saka tekanan abot, ngantem lan kerusakan mekanik liyane sajrone nyimpen lan transportasi.

    Umpan Balik

    feedback1
    feedback2
    feedback3
    feedback5
    feedback4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep tekane lan bakal nuntun sampeyan ngunjungi pabrik.

    P2: Sepira cepet aku bisa njaluk kuotasi?
    A: Biasane kita ngutip materi kabel normal sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk rega, monggo nelpon utawa ngandhani email supaya kita bakal prioritas priksaan.

    P3: Apa istilah pengepakan sampeyan?
    A: Drum kayu, palet kayu lapis, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung saka macem-macem bahan utawa sarat klien.

    P4: Apa sarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, lsp. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

    P5: Apa syarat pengiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF. Sampeyan bisa milih sing paling cocog utawa efektif kanggo sampeyan.

    P6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umume, butuh 7 nganti 15 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan sampeyan.

    P7: Apa kabijakan conto sampeyan?
    A: Sampel kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kanggo aplikasi sampel gratis.

    P8: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?
    A: 1. Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngormati kabeh pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi.

    P9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya bisa. Kita duwe teknisi teknologi produksi sing melu nganalisis struktur kabel supaya bisa ndhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    P10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Sumber daya integral. Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.

    P1: Apa bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep tekane lan bakal nuntun sampeyan ngunjungi pabrik.

    P2: Sepira cepet aku bisa njaluk kuotasi?
    A: Biasane kita ngutip materi kabel normal sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan. Yen sampeyan sanget njaluk rega, monggo nelpon utawa ngandhani email supaya kita bakal prioritas priksaan.

    P3: Apa istilah pengepakan sampeyan?
    A: Drum kayu, palet kayu lapis, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung saka macem-macem bahan utawa sarat klien.

    P4: Apa sarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, lsp. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

    P5: Apa syarat pengiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF. Sampeyan bisa milih sing paling cocog utawa efektif kanggo sampeyan.

    P6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umume, butuh 7 nganti 15 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan sampeyan.

    P7: Apa kabijakan conto sampeyan?
    A: Sampel kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kanggo aplikasi sampel gratis.

    P8: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?
    A: 1. Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngormati kabeh pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi.

    P9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya bisa. Kita duwe teknisi teknologi produksi sing melu nganalisis struktur kabel supaya bisa ndhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    P10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Sumber daya integral. Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.