Aluminium Foil Mylar Tape kanggo Kabel Shielding


  • Syarat-syarat pembayaranT/T, L/C, D/P, lsp.
  • Wektu Pangiriman20 dina
  • Panggonan AsalCina
  • Pelabuhan LoadingShanghai, China
  • PengirimanMiturut segara
  • Kode HS7607200000
  • KemasanKarton utawa kothak kayu, 50kg / pack utawa miturut kabutuhan klien
  • Detail Produk

    FAQ

    Pambuka produk

    Aluminium foil mylar tape kasusun saka aluminium foil lan mylar tape.Prodhuk iki bisa nyedhiyakake jangkoan shielding dhuwur, nggawe sinyal transmisi luwih bebas saka gangguan elektromagnetik, lan nyuda atenuasi sinyal sajrone transmisi data, supaya sinyal kasebut bisa ditularake kanthi luwih aman, lan kinerja listrik kabel kanthi efektif ditingkatake.

    Kita bisa nyedhiyani siji-sisi aluminium foil mylar tape lan pindho sisi aluminium foil mylar tape.Sisih kaping pindho kasusun saka tape mylar ing tengah lan lapisan aluminium foil ing saben sisih.Aluminium lapisan kaping pindho nduweni peran refleksi lan panyerepan saka rong sinyal, lan nduweni efek shielding sing luwih apik.

    Pita pmylar aluminium foil kita nduweni karakteristik permukaan sing rata, rata, seragam, ora ana impurities, ora ana kisut, ora ana bintik-bintik, kekuatan tarik dhuwur, kinerja shielding apik, tahan banyu sing apik, lan kekuatan dielektrik sing dhuwur.
    Werna tape mylar aluminium foil pindho sisi alam, siji-sisi bisa dadi alam, biru utawa werna liyane dibutuhake dening pelanggan.

    Aplikasi

    Utamane digunakake ing kabel komunikasi, kabel kontrol, kabel data, kabel coaxial, kabel transmisi sinyal frekuensi dhuwur lan macem-macem kabel elektronik liyane, kang palys peran lapisan shielding inti pasangan, lapisan shielding konduktor njaba utawa lapisan shielding sakabèhé.

    Parameter teknis

    Pita mylar aluminium foil siji-sisi

    Ketebalan nominalsakaaluminium foil mylar tape (μm)

    Struktur komposit

    Ketebalan nominal sakaalumunium foil (μm)

    Ketebalan nominal film PET(μm)

    25

    AL+PET

    7

    15

    25

    9

    12

    27

    9

    15

    27

    12

    12

    30

    9

    19

    30

    12

    15

    35

    9

    23

    38

    9

    25

    38

    12

    23

    40

    12

    25

    40

    25

    12

    50

    15

    30

    50

    20

    25

    50

    25

    23

    55

    40

    12

    60

    25

    30

    60

    30

    25

    65

    40

    23

    65

    43

    20

    65

    50

    12

    70

    45

    23

    70

    50

    15

    Wigati: Jembar lan dawa saka aluminium foil mylar tape bisa kasedhiya miturut customers'requirements.

    tape mylar aluminium foil pindho sisi

    Ketebalan nominalsakaaluminium foil mylar tape(μm)

    Struktur komposit

    Nominal kekandelan saka aluminium foil ing sisih A(μm)

    Ketebalan nominal film PET(μm)

    Nominal kekandelan saka aluminium foil ing sisihB(μm)

    30

    AL+PET+AL

    6

    15

    6

    32

    7

    12

    7

    35

    9

    12

    9

    38

    9

    15

    9

    42

    9

    19

    9

    46

    9

    23

    9

    50

    9

    25

    9

    60

    15

    25

    15

    65

    20

    19

    20

    75

    25

    19

    25

    Cathetan: Jembar lan dawa saka aluminium foil mylar tape bisa diwenehake miturut syarat pelanggan

    Item

    Nilai

    Kekuatan tarik (MPa)

    ≥45

    Elongasi putus (%)

    ≥5

    Kekuwatan kulit (N/cm)

    ≥2.6

    kekuatan dielektrik

    Pita mylar aluminium foil siji-sisi

    0.5kV dc, 1 menit, ora rusak

    tape mylar aluminium foil pindho sisi

    1 kV dc, 1 menit, ora rusak

    Cara Panyimpenan

    1) Aluminium foil mylar tape kudu disimpen ing gudang kang resik, garing, atmosfer non-korosif lan nyegah udan lan salju saka intruding.
    2) Warehouse kudu ventilated lan kelangan, supaya suryo srengenge langsung, suhu dhuwur, asor abot, etc., kanggo nyegah produk bulging, oksidasi lan masalah liyane;
    3) The aluminium foil mylar tape ngirim supaya karusakan pasukan external kayata polusi lan pasukan mechanical;
    4) Aluminium foil mylar tape ora bisa disimpen ing udhara mbukak, nanging tarp kudu digunakake nalika kudu disimpen ing udhara mbukak kanggo wektu cendhak;
    5) Produk Bare ora diijini diselehake langsung ing lemah, lan ngisor kudu dilapisi kothak kayu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep rawuh lan kita bakal mimpin sampeyan ngunjungi pabrik kita.

    Q2: Sepira cepet aku bisa njaluk kutipan?
    A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam kanggo bahan kabel normal sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Drum kayu, pallet plywood, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung ing materi beda utawa syarat klien.

    Q4: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, etc. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Sampeyan bisa milih salah siji sing paling trep utawa biaya efektif kanggo sampeyan.

    Q6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

    Q7: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Sample kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kita kanggo ngetrapake sampel gratis.

    Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
    A: 1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

    Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya, kita bisa.Kita duwe teknisi babagan teknologi produksi sing melu nganalisa struktur kabel supaya bisa dhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    Q10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Integrasi sumber daya.Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.

    Q1: Apa kita bisa ngunjungi perusahaan sampeyan?
    A: kita ngarep-arep rawuh lan kita bakal mimpin sampeyan ngunjungi pabrik kita.

    Q2: Sepira cepet aku bisa njaluk kutipan?
    A: Kita biasane ngutip sajrone 24 jam kanggo bahan kabel normal sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent kanggo njaluk rega, hubungi kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep prioritas priksaan.

    Q3: Apa syarat packing sampeyan?
    A: Drum kayu, pallet plywood, kothak kayu, karton kanggo pilihan, gumantung ing materi beda utawa syarat klien.

    Q4: Apa syarat pembayaran sampeyan?
    A: T / T, L / C, D / P, etc. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

    Q5: Apa syarat pangiriman sampeyan?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Sampeyan bisa milih salah siji sing paling trep utawa biaya efektif kanggo sampeyan.

    Q6: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

    Q7: Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Sample kanggo tes sampeyan kasedhiya, Hubungi sales kita kanggo ngetrapake sampel gratis.

    Q8: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
    A: 1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
    2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.

    Q9: Apa sampeyan nyedhiyakake kabeh bahan kabel miturut kabel sing diprodhuksi?
    A: Ya, kita bisa.Kita duwe teknisi babagan teknologi produksi sing melu nganalisa struktur kabel supaya bisa dhaptar kabeh bahan sing dibutuhake.

    Q10: Apa prinsip bisnis sampeyan?
    A: Integrasi sumber daya.Ngewangi pelanggan milih bahan sing PALING cocog, ngirit biaya lan ningkatake kualitas.
    Bathi cilik nanging turnover cepet: Mbantu kabel pelanggan dadi luwih kompetitif ing pasar lan berkembang kanthi cepet.