Aakku Cina Cable Plastik Coated Aluminium Tape pikeun Cable Jaket pabrik jeung suppliers |HIJI DUNYA

Palastik coated Aluminium pita pikeun jaket kabel


  • Sarat pamayaranT/T, L/C, D/P, jsb.
  • Waktos pangiriman20 poé
  • Tempat AsalnaCina
  • Palabuhan LoadingShanghai, Cina
  • BalanjaKu laut
  • Kode HS7606910000
  • BungkusanKarton atawa kotak kai, 50kg / pak atawa nurutkeun sarat klien urang
  • Rincian produk

    FAQ

    Bubuka produk

    The palastik coated pita aluminium dijieunna tina calendering pita aluminium kalawan ductility alus salaku bahan dasar, sarta laminated kalawan single-sided atawa dua kali sided komposit PE lapisan palastik atawa copolymer lapisan palastik.Ieu bisa dipaké tanpa corrugating, atawa ngaliwatan corrugating pikeun ngaronjatkeun kinerja bending, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kalenturan tina kabel / kabel optik.

    The palastik coated pita aluminium kami disadiakeun boga ciri lemes, datar, seragam, euweuh najis, euweuh wrinkles, euweuh spot, kakuatan tensile tinggi, résistansi cai alus, sarta kakuatan diéléktrik tinggi, jsb.

    Dina sababaraha hal, tipe copolymer palastik coated pita aluminium boga sipat beungkeutan alus, sarta eta bisa ngabentuk beungkeut teguh kalawan LDPE linier, MDPE, sarta sheaths HDPE ngaliwatan embossing (atawa euweuh embossing), wrapping longitudinal, sarta ngabentuk, lajeng ngabentuk pelindung komprehensif. lapisan.
    Pita aluminium anu dilapis palastik ngagaduhan dua warna: alami sareng biru.

    palastik coated pita aluminium

    Aplikasi

    Ieu utamana dipaké dina kabel komunikasi, kabel optik komunikasi outdoor, ngabentuk malapah komposit jeung malapah luar, nu muterkeun peran Uap-buktina jeung shielding.

    Parameter Téknis

    ketebalan nominal

    tina palastik coated pita aluminium (mm)

    ketebalan nominal

    tina pita aluminium

     (mm)

    ketebalan nominal

    tina plastiklapisan

    (mm)

    Tunggal sisi

    Dua sisi

    0.16

    0.22

    0.10

    0,058

    0.21

    0.27

    0.15

    0.26

    0.32

    0.20

    Catetan: Lebar sareng panjang pita aluminium anu dilapis palastik tiasa disayogikeun dumasar kana syarat palanggan.

    Barang

    sarat

    Kakuatan regangan

    (MPa)

    ≥65

    Meupeuskeun elongasi

    (%)

    ≥15

    Kakuatan mesek

    (N/cm)

    ≥6.13

    kakuatan sealing panas

    (N/cm)

    ≥17.5

    Kakuatan geser

    Nalika pita aluminium pegat atanapi adhesion antara pilem palastik jeung pita aluminium pegat, zone sealing panas antara lapisan palastik teu kudu ngahasilkeun karuksakan geser.

    Koéfisién gesekan dinamis

    ≤0,65

    kakuatan diéléktrik

    Tunggal sisi

    1kV dc, 1 mnt, euweuh ngarecahna

    Dua sisi

    2kV dc, 1 mnt, euweuh ngarecahna

    Aliran Prosés Produksi

    Métode Panyimpenan

    1) The palastik coated pita aluminium kudu disimpen dina gudang nu beresih, garing, atmosfir non-corrosive sarta nyegah hujan jeung salju ti intruding.
    2) gudang kudu ventilated tur tiis, ulah sinar panonpoé langsung, suhu luhur, kalembaban beurat, jeung sajabana, guna nyegah produk ti nonjol sarta oksidasi;
    3) The palastik coated pita aluminium perlu ulah karuksakan éksternal kayaning polusi jeung gaya mékanis;
    4) The palastik coated pita aluminium teu bisa disimpen dina hawa kabuka, tapi tarp a kudu dipaké nalika eta kudu disimpen dina hawa kabuka pikeun waktu anu singget;
    5) produk bulistir teu diwenangkeun pikeun disimpen dina taneuh langsung, sarta handap kudu padded kalawan kuadrat kai.

    Bungkusan

    Eupan balik

    feedback1
    feedback2
    feedback3
    feedback5
    feedback4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Dupi urang didatangan perusahaan anjeun?
    A: kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun nganjang ka pabrik kami.

    Q2: Sabaraha lami abdi tiasa nampi cutatan?
    A: Urang biasana cutatan dina 24 jam pikeun bahan kabel normal sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.

    Q3: Naon istilah anjeun packing?
    A: kendang kai, Usuk lapis, kotak kai, karton keur pilihan, gumantung kana bahan béda atawa sarat klien urang.

    Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T, L / C, D / P, jsb Urang bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

    Q5: Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Anjeun tiasa milih anu mana anu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

    Q6: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7: Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Sampel pikeun tés anjeun sayogi, Mangga ngahubungi penjualan kami pikeun nerapkeun sampel gratis.

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Q9: Naha anjeun nyayogikeun sadaya bahan kabel dumasar kana kabel anu kami hasilkeun?
    A: Sumuhun, urang tiasa.Kami gaduh teknisi dina téknologi produksi anu kalibet dina nganalisa struktur kabel supados daptar sadaya bahan anu anjeun peryogikeun.

    Q10: Naon prinsip bisnis anjeun?
    A: Ngahijikeun sumberdaya.Ngabantosan para nasabah milih bahan anu PALING cocog, ngahémat biaya sareng ningkatkeun kualitas.
    Kauntungan leutik tapi omzet gancang: Ngabantosan kabel para nasabah janten langkung kompetitif di pasar sareng berkembang gancang.

    Q1: Dupi urang didatangan perusahaan anjeun?
    A: kami ngarepkeun kadatangan anjeun sareng kami bakal ngajantenkeun anjeun nganjang ka pabrik kami.

    Q2: Sabaraha lami abdi tiasa nampi cutatan?
    A: Urang biasana cutatan dina 24 jam pikeun bahan kabel normal sanggeus urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun ngadesek pisan pikeun kéngingkeun harga, punten nelepon kami atanapi wartosan kami dina email anjeun ku kituna kami bakal nganggap prioritas patarosan anjeun.

    Q3: Naon istilah anjeun packing?
    A: kendang kai, Usuk lapis, kotak kai, karton keur pilihan, gumantung kana bahan béda atawa sarat klien urang.

    Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T, L / C, D / P, jsb Urang bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

    Q5: Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.Anjeun tiasa milih anu mana anu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.

    Q6: Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q7: Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Sampel pikeun tés anjeun sayogi, Mangga ngahubungi penjualan kami pikeun nerapkeun sampel gratis.

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1. Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang.
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Q9: Naha anjeun nyayogikeun sadaya bahan kabel dumasar kana kabel anu kami hasilkeun?
    A: Sumuhun, urang tiasa.Kami gaduh teknisi dina téknologi produksi anu kalibet dina nganalisa struktur kabel supados daptar sadaya bahan anu anjeun peryogikeun.

    Q10: Naon prinsip bisnis anjeun?
    A: Ngahijikeun sumberdaya.Ngabantosan para nasabah milih bahan anu PALING cocog, ngahémat biaya sareng ningkatkeun kualitas.
    Kauntungan leutik tapi omzet gancang: Ngabantosan kabel para nasabah janten langkung kompetitif di pasar sareng berkembang gancang.