• banner01

12 Ton Pita Mylar dikirim ka Filipina

12 Ton Pita Mylar dikirim ka Filipina

12 Ton Pita Mylar dikirim ka Filipina

waktos pos: 06-25-2021

  Témbongkeun:200

Kami resep ngabagi yén kami ngan ukur ngirimkeun 12 ton pita poliéster ka palanggan kami ti Filipina.
Ieu mangrupikeun pesenan uih deui, palanggan kantos mésér kasét poliéster ukuran sanés sateuacanna, aranjeunna ngakuan kualitas produk sareng kamampuan suplai urang pisan, sabab urang tiasa nyayogikeun ketebalan pita poliéster anu diperyogikeun ku palanggan, ti 10um dugi ka 100um, sagala ukuran bisa ngaropéa nurutkeun sarat.Salaku tambahan, kami nawiskeun harga anu kompetitif pisan, éta mangrupikeun alesan para nasabah sok milih kami.
Pita poliéster anu kami nyayogikeun gaduh kinerja anu luhur pisan, sapertos kakuatan tegangan anu luhur, elongasi pegatna anu luhur, suhu lebur anu luhur sareng kakuatan diéléktrik anu luhur, éta henteu ngan ukur dianggo dina kabel listrik, kabel data, kabel serat optik, tapi ogé tiasa dianggo dina trafo, switchers, motor listrik jeung saterusna, jadi jauh urang boga sababaraha konsumén ti industri of trafo, switchers, motor listrik, saméméh maranéhna nempatkeun pesenan ti kami, aranjeunna sadayana diuji sampel urang.
Kami henteu ngan ukur nyayogikeun pita poliéster pad, tapi ogé ngahasilkeun pita poliéster spool.
Ngabandingkeun sareng kasét pad, kasét spool gaduh kaunggulan méter panjang, janten nalika para nasabah nganggo pita poliéster, aranjeunna henteu kedah ngarobih hampang hiji-hiji, ku cara ieu, palanggan tiasa ngahasilkeun kabelna langkung hemat waktos, dina umum, pita spool leuwih ilahar dipaké dina kabel data.
Ieu sababaraha gambar kaset spool sapertos di handap ieu:

Spool Type Mylar Tapes

Spool Tipe Mylar pita

PET tape packing

Pita PET Bungkusan

Janten upami anjeun milari kasét poliéster, mangga ngahubungi kami.
Kami profésional, sumanget, anu penting nyaéta yén kami nyayogikeun pita poliéster kalayan kualitas luhur sareng harga anu saé.

Spool packing

Bungkusan kasét Mylar