Tentang Kami

au3

Ashley Yin, Diréktur

ONE WORLD mangrupikeun perusahaan kadua urang ti saprak suksés ngajalankeun LINT TOP, anu museurkeun kana fasilitas produksi kawat sareng kabel sareng alat uji.

Kawat sareng kabel nyambungkeun dunya, anu ogé gaduh jalan anu panjang.5G tinimbang 4G handap, kabel superconducting suhu luhur loba dipaké, kabel kapal selam peletakan up.

Visi kami nyaéta: MENCERAHAN SARENG NYAMBUNGKEUN DUNYA

Misi kami nyaéta: Asisten langkung seueur pabrik kabel nyetél.

Ngabantosan langkung seueur pabrik pikeun ngahasilkeun kabel kalayan biaya anu langkung handap atanapi ningkatkeun kualitas, sahingga palanggan tiasa gaduh kabelna janten langkung kompetitif di pasar sadayana.

Éta kumaha ONE WORLD kaluar.
ONE WOLD kalayan sagala sumber bahan baku tina kawat jeung kabel ti Cina, kami Tujuan pikeun mantuan sahenteuna 1000 pabrik kabel dina perbaikan bahan dina 2 taun.

{T_W(9K~6~]6V}6{HCFT{NC
au1

  PROFIL PERUSAHAAN

ONE WORLD Cable Materials CO., LTD.museurkeun kana bahan kabel dipaké dina kabel kakuatan listrik jeung kabel serat optik.

Kami ngagaduhan tilu pabrik:
Kahiji fokus kana kasét, kaasup kasét pameungpeuk cai, kasét mika, kasét poliéster, jsb.
Kadua utamana kalibet dina produksi kaset aluminium coated copolymer, aluminium foil mylar tape, tambaga foil mylar tape, jsb.
Nu katilu utamana ngahasilkeun bahan kabel serat optik, kaasup poliéster benang mengikat, FRP, jsb Urang ogé geus invested di serat optik, tutuwuhan benang aramid pikeun ngalegaan wengkuan suplai urang, nu ogé bisa méré konsumén leuwih ngayakinkeun pikeun meunangkeun kabéh bahan ti urang. kalawan ongkos handap sarta usaha .

Kami ngagaduhan tim téknis profésional pikeun tetep ningkatkeun bahan kami.Samentara éta kami ngembangkeun bahan sareng lembaga panalungtikan bahan sareng akademi.Ku nu urang nyadiakeun bahan kalawan ongkos handap, kualitas luhur, kinerja dipercaya jeung lingkungan.Ku ngagunakeun bahan urang, konsumén bisa ngahasilkeun kabel kalawan ongkos handap tapi kualitas luhur.

Marengan markas Cina, ayeuna kami parantos nyetél tilu pusat jasa:
Aljazair sareng Tunisia pikeun Afrika, Mesir pikeun Wétan Tengah.Sadaya teknisi di pusat jasa damel di pabrik kabel langkung ti 20 taun, anu tiasa nyayogikeun dukungan téknis profésional ka konsumén urang.Dina mangsa nu bakal datang, urang bakal nyetél puseur layanan di Amérika Kidul jeung Asia Kulon pikeun mastikeun customer urang bisa meunang rojongan teknis timely tur kuat.

Ku fokus kana pangiriman listrik sareng sinyal di sakumna dunya, anggota ONE WORLD narékahan sadayana pikeun ngajantenkeun DUNIA saling nyambungkeun, pikeun nyumponan ONE WORLD anu langkung saé.

   Naha milih hiji dunya

au33_2

MITRA KAMI

UTEX logo

Nexans logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

main markets from ONE WORLD