• banner01

12 ton kaseta Mylar u dërguan në Filipine

12 ton kaseta Mylar u dërguan në Filipine

12 ton kaseta Mylar u dërguan në Filipine

Koha e postimit: 25-06-2021

  Pamje:200

Kemi kënaqësinë të ndajmë se sapo i kemi dorëzuar klientit tonë nga Filipinet 12 tonë shirita poliestër.
Kjo është një porosi kthimi përsëri, klienti ka blerë ndonjëherë shirita poliestër të madhësive të tjera më parë, ata e njohin shumë cilësinë e produkteve tona dhe aftësinë tonë të furnizimit, sepse ne mund të ofrojmë çdo trashësi shiriti poliesteri që ka nevojë klienti, nga 10um në 100um, çdo madhësi mund të personalizohet sipas kërkesave.Përveç kësaj, ne ofrojmë çmime shumë konkurruese, kjo është një arsye pse klienti na zgjedh gjithmonë.
Shiriti poliestër që ne ofrojmë ka performancë shumë të lartë, të tilla si forca e lartë në tërheqje, zgjatje e lartë e thyerjes, temperaturë e lartë e shkrirjes dhe forcë e lartë dielektrike, ajo nuk përdoret vetëm në kabllon e energjisë, kabllon e të dhënave, kabllon me fibra optike, por gjithashtu mund të përdoret në transformatorë, ndërprerës, elektromotor e kështu me radhë, deri më tani kemi disa klientë nga industria e transformatorëve, çelsinave, elektromotoreve, para se të bënin porosi nga ne, të gjithë i testuan mostrat nga ne.
Ne jo vetëm që furnizojmë shirit poliestër jastëk, por prodhojmë edhe shirita poliestër me bobina.
Krahasuar me shiritat jastëk, shiritat me bobina kanë përparësitë e matësve të gjatë, kështu që kur klientët përdorin shiritat poliestër, ata nuk kanë nevojë t'i ndryshojnë tapetet një nga një, në këtë mënyrë klienti mund të prodhojë kabllon e tij duke kursyer më shumë kohë, në në përgjithësi, shiriti bobina përdoret më shpesh në kabllot e të dhënave.
Këtu janë disa foto të shiritave të bobinës si më poshtë:

Spool Type Mylar Tapes

Kaseta Mylar e tipit bobine

PET tape packing

Paketim kaseta PET

Pra, nëse jeni duke kërkuar për shiritat poliestër, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.
Ne jemi profesionistë, entuziastë, e rëndësishme është që ne të furnizojmë shiritin poliestër me cilësi të lartë dhe çmim të mirë.

Spool packing

Paketimi i shiritave Mylar