Rreth Nesh

au3

Ashley Yin, drejtoreshë

ONE WORLD është kompania jonë e dytë që nga funksionimi i suksesshëm i LINT TOP, i cili fokusohet në pajisjet e prodhimit të telave dhe kabllove dhe pajisjet e testimit.

Tela dhe kabllot lidhin botën, të cilat gjithashtu kanë një rrugë të gjatë për të bërë.5G në vend të 4G më poshtë, kabllot superpërcjellëse me temperaturë të lartë të përdorura gjerësisht, kabllot nëndetëse që shtrihen.

Vizioni ynë është që: NDRIÇIMI DHE LIDHJA E BOTËS

Misioni ynë është që: Të krijojmë asistent më shumë fabrika kabllore.

Ndihmoni më shumë fabrika të prodhojnë kabllo me kosto më të ulët ose përmirësojnë cilësinë, kështu që klientët mund të kenë kabllot e tyre që të jenë më konkurrues në të gjithë tregun.

Kështu doli NJË BOTË.
ONE WOLD me të gjitha burimet e lëndës së parë të telave dhe kabllove nga Kina, synojmë të ndihmojmë të paktën 1000 fabrika kabllore për përmirësimin e materialit brenda 2 viteve.

{T_W(9K~6~]6V}6{HCFT{NC
au1

  PROFILI I KOMPANISË

ONE WORLD CABLE MATERIALS CO., LTD.fokusohet në materialet kabllore të përdorura në kabllot e energjisë elektrike dhe kabllot me fibra optike.

Ne kemi tre fabrika:
E para është e fokusuar në shirita, duke përfshirë shiritat bllokues të ujit, shiritat mikë, shiritat poliestër, etj.
E dyta është e angazhuar kryesisht në prodhimin e shiritave të aluminit të veshur me kopolimer, shirit mylar me fletë alumini, shirit mylar me fletë bakri, etj.
E treta është kryesisht prodhimi i materialeve kabllore me fibra optike, duke përfshirë fije poliesteri, FRP, etj. Ne gjithashtu kemi investuar në fibra optike, fabrika të fijeve aramid për të zgjeruar fushën tonë të furnizimit, gjë që gjithashtu mund t'u japë klientëve më shumë bindje për të marrë të gjitha materialet nga ne me kosto dhe përpjekje më të ulëta.

Ne kemi një ekip teknik profesional për të vazhduar përmirësimin e materialeve tona.Ndërkohë ne zhvillojmë materiale me institutet dhe kolegjet e kërkimit të materialeve.Me anë të së cilës ne furnizojmë materiale me kosto më të ulët, cilësi më të lartë, performancë të besueshme dhe mjedisore.Duke përdorur materialet tona, klientët mund të prodhojnë kabllo me kosto më të ulët, por me cilësi më të lartë.

Së bashku me selinë në Kinë, tani kemi ngritur tre qendra shërbimi:
Algjeria dhe Tunizia për Afrikën, Egjipti për Lindjen e Mesme.Të gjithë teknikët në qendrat e shërbimit kanë punuar në fabrikat e kabllove për më shumë se 20 vjet, të cilët mund të ofrojnë mbështetje teknike profesionale për klientët tanë.Në të ardhmen, ne do të ngremë qendër shërbimi në Amerikën e Jugut dhe Azinë Jugperëndimore për t'u siguruar që klienti ynë mund të marrë mbështetje teknike në kohë dhe të fuqishme.

Duke u fokusuar në transmetimin e energjisë elektrike dhe sinjaleve në të gjithë botën, anëtarët e ONE WORLD bëjnë të gjitha përpjekjet për ta bërë të gjithë BOTËN të ndërlidhur, për të takuar një ONE WORLD më të mirë.

   PSE TË ZGJEDHNI NJË BOTË

au33_2

PARTNERET TONA

UTEX logo

Nexans logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

main markets from ONE WORLD