• banner01

12 тони ленти Mylar беа испорачани на Филипините

12 тони ленти Mylar беа испорачани на Филипините

12 тони ленти Mylar беа испорачани на Филипините

Време на објавување: 25-06-2021

  Прикажи:200

Задоволство ни е да споделиме дека штотуку испорачавме 12 тони полиестерски ленти на нашиот клиент од Филипините.
Ова е повторно нарачка за враќање, купувачот некогаш купил полиестерски ленти со друга големина, тие многу го препознаваат квалитетот на нашите производи и нашата способност за снабдување, бидејќи можеме да обезбедиме каква било дебелина на полиестерска лента што им треба на клиентите, од 10um до 100um, која било големина може да се прилагоди според барањата.Покрај тоа, ние нудиме многу конкурентни цени, што е една од причините зошто клиентот секогаш не избира нас.
Полиестерската лента што ја снабдуваме има многу високи перформанси, како што се висока цврстина на истегнување, големо издолжување на кршење, висока температура на топење и висока диелектрична цврстина, таа не се користи само во кабел за напојување, кабел за податоци, кабел со оптички влакна, туку може да се користи и во трансформатори, прекинувачи, електромотори и така натаму, досега имаме неколку клиенти од индустријата на трансформатори, прекинувачи, електромотори, пред да нарачаат од нас, сите ни ги тестираа примероците.
Ние не само што снабдуваме полиестерски ленти, туку произведуваме и полиестерски ленти со макара.
Во споредба со лепливите ленти, лентите со макара ги имаат предностите на долгите метри, така што кога клиентите ги користат полиестерските ленти, не треба да ги менуваат влошките една по една, на овој начин, клиентот може да го произведе својот кабел за да заштеди повеќе време, во генерално, лентата со макара почесто се користи во каблите за податоци.
Еве неколку слики од калеми како подолу:

Spool Type Mylar Tapes

Тип на макара Mylar ленти

PET tape packing

Пакување ленти за ПЕТ

Значи, ако барате полиестерски ленти, ве молиме слободно контактирајте со нас.
Ние сме професионални, ентузијасти, важно е полиестерската лента да ја испорачаме со висок квалитет и добра цена.

Spool packing

Пакување на лентите Mylar