За нас

За нас

Едношалтерски решенија за суровини за производители на жици и кабли.

Кои сме ние
Нашите производи
Нашите вредности
Кои сме ние

LINT TOP, заедно со ONE WORLD, е подружница на HONOR GROUP и има 20-годишна историја во индустријата за жици и кабли.За време на дискусиите со клиентите за опремата што одговара на производствениот процес, беше откриено дека многу клиенти, особено новите инвеститори во индустријата, исто така се соочуваат со предизвици при изборот на суровини.Ваквите предизвици не поттикнаа да соработуваме за изнаоѓање решенија со нив.
Во 2009 година, ONE WORLD беше основан со мисија да обезбеди едношалтерски решенија за суровини за производителите на жици и кабли.

Нашите производи

Суровините за жица и кабли обезбедени од ONE WORLD вклучуваат пластични соединенија за истиснување, материјали за лента, материјали за полнење, материјали од предиво/јаже и метални материјали.Овие материјали може да се применат на кабли со оптички влакна, LAN кабли, средно и високонапонски кабли за напојување, како и други специјални кабли.
Во ONE WORLD, суровините за жици и кабли се прилагодени според спецификациите и барањата на клиентите, во согласност со индустриските стандарди со соодветни сертификати.

Нашите вредности

Придржувајќи се до мисијата да им обезбеди на клиентите решенија за суровини со едно застанување, ONE WORLD воспостави долгорочни партнерства со над 200 висококвалитетни производители на суровини за жици и кабли во Кина, постигнувајќи намалување на трошоците преку економии од обем.
Како дел од нашите сеопфатни услуги, покрај снабдувањето со суровини, ONE WORLD нуди и релевантна анализа на пазарот, планирање на материјали и развојни трендови.Покрај тоа, нашето долгогодишно искуство ни овозможува беспрекорно да ги обработуваме нарачките од клиентите, обезбедувајќи брз и без стрес процес на набавка.

за

Стратегија за одржливост

Ние сме одговорни за иднината на индустријата за жици и кабли.Континуирано подобрување на нашите методи за да бидеме добри граѓани за нашата заедница, вработените и околината.

Иновации на производот

Развивање и производство на производи со подобри перформанси, подобрување на ефикасноста и намалување на трошоците.

Континуирана услуга

Фокусирајте се на искуството на клиентите и продолжете да им обезбедувате на клиентите висококвалитетни услуги.

Менаџмент на производство

Строго контролирајте го процесот на производство за да обезбедите безбедно и здраво производство.

Развој на вработените

Промовирајте го развојот на кариерата на вработените, подобрете ја нивната способност и чувството за одговорност.

БРЗА ИСПОРАКА

about_num (1)

Потврда за нарачка

about_num (2)

Внесете го системот за управување со нарачки

about_num (3)

Производство

about_num (4)

Инспекција на квалитет

about_num (5)

Потврда од клиент

about_num (6)

Пакет

about_num (7)

Испорака

about_num (8)

Потврдете го пристигнувањето на производите

about_num (9)

Потврдете го пристигнувањето на производите

about_num (10)

Следете ги повратните информации за производот

Се шириме низ светот

Ние сме одговорни за иднината на индустријата за жици и кабли.Континуирано подобрување на нашите методи за да бидеме добри граѓани за нашата заедница, вработените и околината.

+

ПРОДАЖБА НА МЕТАЛНИ МАТЕРИЈАЛИ

+

ПРОДАЖБА НА МАТЕРИЈАЛ НА ЛЕНТА

+

ПРОДАЖБА НА МАТЕРИЈАЛ ЗА ОПТИЧКИ КАБЛИ

седиште
 • партнер (17)
 • партнер (18)
 • партнер (14)
 • партнер (15)
 • партнер (16)
 • партнер (11)
 • партнер (12)
 • партнер (13)
 • партнер (9)
 • партнер (10)
 • партнер (7)
 • партнер (6)
 • партнер (8)
 • партнер (3)
 • партнер (2)
 • партнер (4)
 • партнер (5)
 • партнер (1)