• banner01

12 Ton Kaset Mylar dikirim menyang Filipina

12 Ton Kaset Mylar dikirim menyang Filipina

12 Ton Kaset Mylar dikirim menyang Filipina

Wektu kirim: 06-25-2021

  Ndeleng:200

We are pleased kanggo nuduhake sing kita mung dikirim 12 ton saka polyester tape kanggo customer kita saka Filipina.
Iki pesenan bali maneh, customer tau tuku kaset polyester ukuran liyane sadurunge, padha ngenali kualitas produk kita lan kemampuan sumber kita banget, amarga kita bisa nyedhiyani sembarang kekandelan saka polyester tape sing pelanggan perlu, saka 10um kanggo 100um, ukuran apa wae bisa disesuaikan miturut syarat.Kajaba iku, kita kurban prices banget competitive, sing siji alesan customer tansah milih kita.
Pita poliester sing disedhiyakake nduweni kinerja sing dhuwur banget, kayata kekuatan tarik dhuwur, elongasi pemecahan dhuwur, suhu leleh dhuwur lan kekuatan dielektrik sing dhuwur, ora mung digunakake ing kabel daya, kabel data, kabel serat optik, nanging uga bisa digunakake ing transformer, switcher, motor listrik lan liya-liyane, nganti saiki kita duwe sawetara pelanggan saka industri transformer, switcher, motor listrik, sadurunge padha pesen saka kita, kabeh padha nyoba sampel kita.
Kita ora mung nyuplai tape polyester pad, nanging uga ngasilake tape polyester spool.
Dibandhingake karo kaset pad, kaset spool nduweni kaluwihan meter sing dawa, saengga nalika para pelanggan nggunakake kaset poliester, dheweke ora perlu ngganti bantalan siji-sijine, kanthi cara iki, pelanggan bisa ngasilake kabel sing luwih irit wektu, ing umum, tape spool luwih umum digunakake ing kabel data.
Mangkene sawetara gambar kaset spool kaya ing ngisor iki:

Spool Type Mylar Tapes

Spool Tipe Mylar Tapes

PET tape packing

PET Tape Packing

Dadi yen sampeyan nggoleki kaset poliester, hubungi kita.
Kita profesional, antusias, sing penting yaiku nyedhiyakake tape poliester kanthi kualitas lan rega sing apik.

Spool packing

Pengemasan Tape Mylar