Babagan awake dhewe

au3

Ashley Yin, Direktur

ONE WORLD minangka perusahaan nomer loro wiwit sukses LINT TOP, sing fokus ing fasilitas produksi kabel lan kabel lan peralatan uji.

Kawat lan kabel ngubungake donya, sing uga adoh banget.5G tinimbang 4G ing ngisor iki, kabel superkonduktor suhu dhuwur digunakake akeh, kabel submarine laying munggah.

Sesanti kita yaiku: LAMPU LAN NYAMBUNG DUNYA

Misi kita yaiku: Asisten luwih akeh pabrik kabel sing nyiyapake.

Mbantu luwih akeh pabrik kanggo ngasilake kabel kanthi biaya sing luwih murah utawa nambah kualitas, saengga pelanggan bisa duwe kabel supaya luwih kompetitif ing kabeh pasar.

Mangkono ONE WORLD metu.
ONE WOLD karo kabeh sumber daya saka bahan baku kabel lan kabel saka China, kita Yahoo kanggo ngewangi paling 1000 pabrik kabel ing dandan materi ing 2 taun.

{T_W(9K~6~]6V}6{HCFT{NC
au1

  PROFIL PERUSAHAAN

ONE WORLD Cable MATERIALS CO., LTD.fokus ing bahan kabel digunakake ing kabel daya listrik lan kabel serat optik.

Kita duwe telung pabrik:
Kapisan fokus ing kaset, kalebu kaset pemblokiran banyu, kaset mika, kaset poliester, lsp.
Kapindho utamané melu produksi kopolimer ditutupi kaset aluminium, aluminium foil mylar tape, tembaga foil mylar tape, etc.
Sing katelu utamane ngasilake bahan kabel serat optik, kalebu benang pengikat poliester, FRP, lan liya-liyane. karo biaya murah lan efforts .

Kita duwe tim teknis profesional kanggo terus nambah bahan.Sauntara kuwi, kita ngembangake materi karo lembaga riset bahan lan perguruan tinggi.Kanthi kita nyedhiyakake bahan kanthi biaya sing luwih murah, kualitas sing luwih dhuwur, kinerja sing dipercaya lan lingkungan.Kanthi nggunakake bahan kita, pelanggan bisa ngasilake kabel kanthi biaya sing luwih murah nanging kualitase luwih dhuwur.

Bebarengan karo markas China, saiki kita wis nyiyapake telung pusat layanan:
Aljazair lan Tunisia kanggo Afrika, Mesir kanggo Timur Tengah.Kabeh teknisi ing pusat layanan kerja ing pabrik kabel luwih saka 20 taun, sing bisa nyedhiyakake dhukungan teknis profesional kanggo para pelanggan.Ing mangsa ngarep, kita bakal nyiyapake pusat layanan ing Amerika Kidul lan Asia Kidul-kulon kanggo mesthekake yen pelanggan bisa entuk dhukungan teknis sing pas lan kuat.

Kanthi fokus ing transmisi listrik lan sinyal ing saindenging jagad, anggota ONE WORLD ngupayakake kabeh upaya supaya jagad iki saling nyambungake, kanggo ketemu ONE WORLD sing luwih apik.

   KENAPA PILIH DUNIA SATU

au33_2

MITRA KITA

UTEX logo

Nexans logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

UTEX logo

main markets from ONE WORLD